Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 8:17
Čas čítania 1:13
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Toto bol moment, keď si Conor McGregor zlomil nohu. Jeho tréner presne opísal, čo sa stalo

VIDEO: Toto bol moment, keď si Conor McGregor zlomil nohu. Jeho tréner presne opísal, čo sa stalo
Zdroj: Getty Images/Stacy Revere
ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Desať sekúnd pred koncom prvého kola si McGregor zlomil nohu. Podľa trénera sa to stalo preto, že súpera trafil do lakťa.

Hvězdný zápasník Conor McGregor ve svém posledním zápase utrpěl asi nejhrozivější zranění dosavadní kariéry. Deset sekund před koncem prvního kola očekávané bitvy s Američanem Dustinem Poirierem si slavný Ir zlomil nohu, boj tak byl v jeho neprospěch ukončen a z klece musel rovnou putovat do nemocnice na operaci.

Zprvu však nebylo zcela jasné, kdy a jak přesně k děsivé fraktuře došlo, světlo do této otázky však vnesl McGregorův trenér John Kavanagh. Toho vyzpovídala reportérka UFC Laura Sanko, které kouč irské hvězdy prozradil, že ke zranění došlo poté, co se Conor pokusil o tzv. teep kick, ale jeho noha narazila do lokte soupeře.

conor mcgregor
Zdroj: Getty Images/Stacy Revere

„Kopnul leg-kick, povolil si a pak kopnul teep kick, což je technika, kterou jsme do boje rozhodně chtěli zařadit,“ vysvětluje Kavanagh. Podle něj se Conor pokoušel svou zadní (tedy levou) nohou trefit Poiriera do oblasti jater, což prý právě kvůli pozici soupeřových loktů funguje lépe v případě, kdy druhý bojovník stojí v tradičním postoji jako pravák (s levou nohou vepředu a pravou rukou vzadu).

Domov
Zdieľať
Diskusia