Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2021, 10:30
Čas čítania 1:33
Dominik Vetrák

Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex

Úžasný seriál Ted Lasso rozosmeje aj najväčšieho pesimistu a tvrďasa. Zamiluješ si postavy aj ich príležitostný sex
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY TED LASSO
Uložiť Uložené

Jason Sudeikis hrá trénera amerického futbalu, ktorý sa rozhodne trénovať mužstvo z anglickej Premier League.

Seriály od Apple TV+ sme väčšinou ignorovali. Streamovacia služba síce odštartovala, no na začiatku nepriniesla nič svetové. Ako veľmi sme sa vtedy mýlili. Chválu na Ted Lasso sme počúvali z každej strany, no až nedávno sme seriálu skutočne dali šancu a vôbec neľutujeme. Ide o jeden z najlepších nových seriálov za posledné roky a my sme sa doň absolútne zamilovali.

Povedali sme si, že si každý deň pozrieme jednu z desiatich častí prvej série, no nakoniec sme ju celú zhltli hneď v prvý deň. Seriál je úplne nákazlivý a namotal si nás už po prvom diele. Nedokázali sme z neho spustiť oči a boli sme zvedaví, kam sa posunie príbeh a ako sa vyvinú vzťahy medzi skvelo napísanými a zahranými postavami. 

Odporúčané
Slovenská streamerka Lady Felan: Chlapi mi píšu, že si na mne „honkajú“. Rada sa na Twitchi bavím o sexe (Rozhovor) Slovenská streamerka Lady Felan: Chlapi mi píšu, že si na mne „honkajú“. Rada sa na Twitchi bavím o sexe (Rozhovor) 11. júla 2021, 9:30

Dej sa sústreďuje na Teda Lassa a jeho asistenta. Obaja sú tréneri amerického futbalu, ktorí nedávno zažili veľký úspech. Všimla si to aj majiteľka futbalového klubu AFC Richmond (Rebecca Welton v podaní Hannah Waddingham), ktorý sa momentálne trápi v najprestížnejšej anglickej súťaži Premier League. Rebecca angažuje Teda, aby prišiel trénovať mužstvo, o ktorom nič nevie, v športe, ktorý vôbec nepozná. Črtá sa tu obrovská pohroma? Áno, aj. 

Späť
Zdieľať
Diskusia