Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2012, 9:58
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Dobrí Chlapci odhalili svoju prvú kolekciu MR Wear

MÓDA
Uložiť Uložené

Ak si fanúšik Mojej Reči, určite si zastihol správy o pripravovanom MR WEAR, čo je značka za ktorou stojí táto hip hopová kapela, ktorá chcela pre svojich fanúšikov viac ako len klasický merchandize, preto vznikla prvá kolekcia nazvaná "viac než merc

Ak si fanúšik Mojej Reči, určite si zastihol správy o pripravovanom MR WEAR, čo je značka za ktorou stojí táto hip hopová kapela, ktorá chcela pre svojich fanúšikov viac ako len klasický merchandize, preto vznikla prvá kolekcia nazvaná "viac než merch". Veci sú z kvalitných materiálov a použitá je eko potlač + ručné došívanie štítkov, ktoré sú charakteristické pre "exklsv" radu. Lookbook nafotil Peter Jaško, s postprodukciou od Lilkudley.

 
V Lookbooku ako model poslúžili Jednoducho Mario, legendárna postava z Handlovej a autor skitu na Dobrí Chlapci 3 "to čo ste dali chlpaci, to je iná jeba". Robert Nuber - profesionálny basketbalista, hráč slovenskej reprezentácie, Adamko Engerer - Syn Jozefa Engerera. Sleduj oficiálnu fb stránku MR Wear.
 
Popis kolekcie:
tričko S&M - má ľahkú gramáž a je vyrobené z veľmi kvalitného a príjemného materiálu. Strih je skinny so skrátenými rukávmi. Použitá je rastrová eko potlač, ktorá zaručuje aj cez velkú plochu potlače pohodlie. Trička sú vyrobené z jedného kusu látky, preto nenájdete bočné švihy.

tričko CLASSIC - je smerované pre ortodoxnejších fanúšikov kapely MOJA REČ. Preto sme zvolili dizajn trička v ktorom sa nachádza názov kapely a mesta odkial pochádzajú. Strih je klasický, volnejší a farby sú lahko rozpoznatelné aj pri velkých koncertoch a tak fanúšika interpret veľmi lahko v dave "nájde".

dámske tričko DIAMOND GIRL - je zatial jediný model venovaný nežnejšiemu pohlaviu. Strih je skinny. Model DIAMOND GIRL má ručne našívaný žltý štítok na zadnej strane trička v ďaka ktorému veľmi jednoducho každý rozpozná, že sa jedná o MR WEAR.

mikina BUTTON - je vyrobená vo farbe čierna/biela a fialova/biela. Materiál je na nosenie veľmi príjemný, kedže má mikina ľahkú gramáž. Strih je skôr skinny a doporučujeme skontrolovať popis rozmerov, keďže sú aj pri vačších velkostiach menšie ako pri bežných mikinách. Potlač je eko, ktorá je veľmi kvalitná.
 
Dizajn trička S&M, Classic a mikiny Button navrhol LJUK z mynus.sk, o dizajn diamond girl sa postaral lilkudley, www.lilkudley.cz.

MR WEAR má aj svoju "EXKLSV" radu, ktorá bude špecifická pre limitovaný počet kusov. V kolekcii "viac než merch" dostalo nálepku "EXKLSV" model trička DIAMOND

Tričko DIAMOND "EXKLSV" je vyrobené z veľmi kvalitného a pohodlného materiálu. Charakteristickým znakom "EXKLSV" je žltý štítok s logom MR na zadnej,spodnej strane trička, ktorý je šitý ručne. Vyrobených je limitovaný počet 40ks, ktorý sa už nebude zvyšovať, čo majitelovi tohto trička zaručí exkluzivitu a zberatelskú hodnotu.
Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket
Photobucket
Toto je prvá kolekcia MR WEAR s ktorou táto značka začína, preto dúfame, že sa Vám bude páčiť a budete s ňou spokojný. Predávať sa bude na Slovensku výhradne na www.urbanzoo.sk a v Českej republike na www.queens.cz.
Urbanzoo momentalne nezvláda nápor, tak prosí o trpezlivosť nakupujúcich.
Späť
Zdieľať
Diskusia