Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 10:38
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Značka Victoria's Secret odhalila luxusnú podprsenku v hodnote viac ako 2,7 milióna eur. Jej výroba trvala približne 700 hodín

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

A predstavila ju čokoládová kráska Jasmine Tookes.

Iba včera sme avizovali, že správy o Victoria's Secret sa s blížiacou sa prehliadkou budú na našej stránke objavovať častejšie. Neprešlo ani pár hodín a už tu máme ďalšiu. Značka spodnej bielizne Victoria's Secret odhalila očakávanú podprsenku Fantasy Bra a nejde o len tak obyčajnú spodnú bielizeň. Výroba tohto luxusného kúsku trvala viac ako 700 hodín práce a jej hodnota presahuje 2,7 milióna eur (3 milióny dolárov). Že ide o naozajstný klenot, nepotvrdzuje len závratná cena, ale aj materiály, z ktorých je vyrobená. Zdobí ju viac ako 9000 vzácnych drahokamov ako napríklad diamanty či smaragdy. Nesmie chýbať ani 18-karátové zlato. Tohtoročná Fantasy Bra bola navrhnutá Eddiem Borgom a musíme povedať, že sa mu naozaj vydarila.

Objaviť sa na najkrajšej prehliadke roka VS je snom takmer každej modelky. Mať však tú česť predstaviť Fantasy Bra, to je už naozaj prestíž. Tento rok ju bude nosiť čokoládová kráska Jasmine Tookes, ktorá sa objavuje na prehliadkach pravidelne každý rok už nejaký ten čas. Na porovnanie, minuloročnú podprsenku predviedla topmodelka Lily Aldridge a jej hodnota bola približne 1,8 milióna eur (2 milióny dolárov). Ešte na záver pripomenieme, že tohtoročná prehliadka sa bude konať v Paríži a vysielať sa bude 5. decembra. Čo hovoríte na podprsenku vy?

Jasmine neskrývala radosť, keď sa dozvedela, že práve ona bude nosiť Fantasy Bra

 

Congratulations, @jastookes!! We can’t wait to see her in the #VSFantasyBra at the #VSFashionShow, Dec 5 at 10/9c on @cbstv!

Video uverejnené používateľom Victoria's Secret (@victoriassecret),

K úspechu jej zablahoželalo mnoho ľudí, medzi ktorými nesmela chýbať ani Taylor Hill

Kráska nám v podprsenke ukázala aj luxusné sídlo

 

Welcome to my crib @voguemagazine #VSFantasyBra #VSFashionShow

Video uverejnené používateľom Jasmine Tookes (@jastookes),

Tak čo, tešíte sa na Victoria's Secret Fashion Show? 

Domov
Zdieľať
Diskusia