Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2016, 21:18
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Deadpool hľadá sexi sidekicka. Ponúkajú sa mu pritom talentované a hlavne nádherné herečky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prípravy na dvojku Deadpoola sú v plnom prúde. Kto obsadí rolu Domino?

Deadpool bol jednoznačne komiksovou udalosťou tohto roka. Zarobil si neskutočných 782 miliónov dolárov, čo ho finančne drží na vrchole Rkových filmov. Krátko po premiére sme sa dozvedeli, že tvorcovia začali pracovať na dvojke a už nejaký čas sme o nej nepočuli žiadne novinky. Ako to teda vyzerá? Možno ste zachytili, že sa v sequeli objaví komiksová postava Domino, ktorá patrí medzi členov marvelovskej X-Force. V minulosti pracovala ako žoldáčka a tí, ktorí ste v komiksoch zbehlí, viete, že je známa aj ako Cableova partnerka v boji. Mimochodom, obaja majú aj spoločnú romantickú históriu. O druhom menovanom sme vás informovali už v dávnejšom článku.

Deadpool hľadá sexi sidekicka. Ponúkajú sa mu pritom talentované a hlavne nádherné herečky
Zdroj: Getty Images

Otázkou teda ostáva, kto si zahrá spomínanú Domino. Štúdio Fox uvažuje o herečkách ako Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Sofia Boutella (Kingsman), Stephanie Sigman (Spectre), Lizzy Caplan (Cloverfield), Sienna Miller (American Sniper) a Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049). Zatiaľ vieme povedať, že najpravdepodobnejšími voľbami sú prvé dve a na finálne rozhodnutie si budeme musieť ešte pár dní počkať. Natáčanie začne už na budúci rok a presný dátum premiéry nie je známy. My vás však budeme informovať o ďalších novinkách.

Späť
Zdieľať
Diskusia