Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2016, 20:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Japonskú súťaž o najkrajšie prsia vyhrala krásna 23-ročná slečna. Ryoko sa bála, že ju zradia nedokonalosti pleti

ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložiť Uložené

Nemá sa za čo hanbiť.

Japonská kultúra ti môže pripadať nezvyčajná, ale súťaž, ktorá sa v tejto ázijskej krajine odohrala pred pár dňami, určite ocení každý muž a možno aj množstvo žien. V japončine by si okrem tradičných slov preto našiel aj novšie prídavky a jedným z tých najzaujímavejších je určite slovo „bioppai“, ktoré v preklade znamená „nádherné prsia“. Presne na tomto lingvistickom základe sa konala aj súťaž Bioppai Contest 2016 a určite sa bolo na čo pozerať. Cieľom tejto súťaže je podľa organizátorov určiť najkrajšie prsia zo ženského pohľadu, lenže ženy určite nezaujímala až natoľko, ako to bolo v prípade mužov.

Tohtoročnou víťazkou sa stala len 23-ročná Ryoko Nakaoka, ktorá sa rýchlo stala favoritkou päťčlennej poroty tvorenej z troch žien a dvoch mužov. Ako o sebe Ryoko sama hovorila, v detstve sa venovala mnohým športom a nedbala veľmi na starostlivosť o svoje telo v ženskejšom slova zmysle, takže mala menší strach, že aj napriek skvelému tvaru pŕs ju porota vyradí, čo sa nakoniec nepotvrdilo. Ryoko a jej prsia sa okamžite zapáčili aj fanúšikom a aj keď bola konkurencia poriadne silná, čo uvidíš aj vo videu, Ryoko nakoniec porotu presvedčila tým, že jej poprsie malo najkrajší a najdokonalejší tvar spoločne so schopnosťou vytvárať potrebu dotknúť sa ich. Sympatická Ryoko sa vďaka výhre objaví v módnom časopise Free Magazine a pokochať sa jej prsiami a ďalšími momentkami zo života môžeš aj napríklad na Instagrame.

 




Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00



Domov
Zdieľať
Diskusia