Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2016, 2:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Galactik Football v reálnom svete. Hráči Las Palmas predviedli jednu z najkrajších akcií tohto roku

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Futbalový orgazmus.

Španielska La Liga je tento rok neskutočne silná a dokonca aj taký tím ako Las Palmas hrá naozaj atraktívny futbal. Veď ako povedal Kevin-Prince Boateng (hral v najlepších európskych ligách), španielska liga je výborná v tom, že hráči aj najslabšieho klubu milujú hrať s loptou a parkovanie autobusu tu až tak často nevidieť ako v iných súťažiach. A práve Boateng aktuálne pôsobí v Las Palmas, s ktorým sa zatiaľ nachádza v prvej polovici tabuľky a v poslednom kole len tesne podľahli Villarrealu 1:2.

Aj napriek tejto prehre sa však najviac hovorí práve o góle, ktorí strelili oni. Akcia, ktorú uvidíte, sa naozaj ťažko opisuje, keďže v niektorých momentoch to vyzeralo ako v populárnom animovanom seriáli Galactik Football z Jetixu. Človek si nevie vybrať, či je lepšia asistencia alebo samotný gól, jedno je však isté - na celú akciu sa pozerá naozaj výborne.

Späť
Zdieľať
Diskusia