Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2016, 3:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Godzillu 2 napíšu scenáristi hororovej komédie Krampus. Doplnia tak úspešného tvorcu zodpovedného za Konga aj prvú Godzillu

FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Sequel filmu z roku 2014 naberá scenáristov.

Godzilla z roku 2014 síce nebola prijatá jednostranne nadšene, napokon sa však ukázalo, že ide o výhodnú investíciu. Budúci rok sa nám teda predvedie ďalší film z plánovaného univerza Kong: Skull Island. Ani priaznivci gigantických jašteríc však nemusia zúfať. Godzilla dostane svoj sequel. Štúdio Legendary nabralo do tímu scenáristov Michaela Doughertyho a Zacha Shieldsa. Obaja sa podieľali na celkom úspešnej hororovej komédii Krampus. Pripojili sa tak k Maxovi Borensteinovi, ktorí mal pod palcom prvú Godzillu a zarezával aj u Konga.

Godzillu 2 napíšu scenáristi hororovej komédie Krampus. Doplnia tak úspešného tvorcu zodpovedného za Konga aj prvú Godzillu
Zdroj: Warner Bros.

Štúdio tiež naznačilo, že by do projektu chcelo zapojiť viacero scenáristov. Nie je teda vylúčené, že scenáristická menovka sa ešte bude rozrastať. Kong: Skull Island v réžii Jordana Vogt-Robertsa je už v post-produkcii a dočkáme sa ho 9. marca 2017. Celá séria by mala vyvrcholiť vlhkým snom mnohých fanúšikov: duelom Godzilla vs. Kong (plánovaný na rok 2020). Samotný druhý diel Godzilly do kín vtrhne 22 marca 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia