Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2016, 18:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mackenzie Davis a Caitlin Fitzgerald podrobujú svoje priateľstvo skúške v thrilleri Always Shine

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Festivalovými vavrínmi chválený psychologický thriller sa predstavuje atmosférickým trailerom.

Sophia Takal nie je vo filmovom mainstreame práve najznámejšie meno. Niektorí diváci ju zaznamenali skôr ako herečku (napr. V/H/S). Režisérsky však debutovala už v roku 2011 a to filmom Green. U nás sa mu väčšej pozornosti nedostalo, to však nemusí platiť o režisérkinej novinke Always Shine. Psychologický thriller nám rozpovie príbeh dvoch herečiek, kedysi dobrých priateliek, ktoré si spravia menší výlet na chatu do lesov. Ich priateľstvo, už aj tak dosť naštrbené, sa postupne rozpadá pod náporom vzájomnej nevraživosti, žiarlivosti a paranoje.

Trailer sľubuje pozoruhodnú tenziu, film naviac sprevádzajú nadšené ohlasy kritikov aj divákov. V hlavných úlohách uvidíme Caitlin Fitzgerald (Masters of Sex) a Mackenzie Davis (Black Mirror), ktorá si za svoju úlohu v Always Shine odniesla z filmového festivalu Tribeca ocenenie za najlepšiu herečku. Film bol zároveň nominovaný aj v kategórii Najlepší americký hraný film. A po atmosférickom traileri je divákom jasné, že sa majú na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia