Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2016, 21:34
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Eminem upozorňuje takmer 8-minútovou skladbou, že je stále v hre. Pracuje aj na novom albume

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Slim Shady dnes svojich fanúšikov určite rozradostnil. Ďalšia doska je vraj na ceste a okrem toho sa na svet dostal i track Campaign Speech.

Amerika sa aktuálne sústredí hlavne na prezidentské voľby, ktoré sú doslova za dverami. Tento fakt využíva aj Eminem, vychádzajúci po relatívne dlhom čase z tieňa, aby svetu predstavil svoju novinku. Pomenoval ju Campaign Speech a rapuje na nej do zámerne nevýrazného beatu takmer 8-minút. Držiac sa názvu skladby (freestyleu), venuje Em mnoho riadkov práve spomínanej udalosti, ktorá čoskoro ovplyvní aj jeho život. Veľmi otvorene si do úst berie meno Donald Trump, avšak nie s dobrým zámerom. Riadky ako: "Consider me a dangerous man but you should be afraid of this dang candidate / You say Trump don't kiss ass like a puppet," to jasne potvrdzujú. Popri onej téme spomína Slim Shady i mená Trayvon Martin a George Zimmerman, čo znamená, že sa skladbou dotýka problémových rasových interakcií v USA. 

Ako bonus k novému tracku máme ešte jednu potešujúcu správu, ktorú Eminem odhalil. Údajne pracuje na ďalšom albume, a preto sa nemáme báť, že by scénu opustil. Detaily momentálne nie sú známe, no o markantných miľníkoch budeme určite informovať. Či už sa prikláňaš k tomu, že Marshall nie je v najlepšej forme, alebo si za ním pevne stojíš, jedno je isté. Hocičo Em vydá, pritiahne to kopu pozornosti. Campaign Speech nájdeš nižšie a v komentári naň kľudne vyjadri svoj názor. 

Späť
Zdieľať
Diskusia