Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2016, 15:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa vracia k zvuku živej kapely a predstavuje novinku 69 s produkciou od Ideu z Ty Nikdy

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba dostáva hneď aj jednoduchý a efektný vizuál z ulíc nočnej Prahy.

Matysa si mnohí spájajú hlavne so skupinou Slow Flow, ktorá bola v pôvodnej zostave jedinečným zoskupením živej kapely a kvalitného, lyricky aj technicky vyspelého rapu. Po tom, ako sa cesty rapera a hudobníkov rozišli sa každý udomácnil v trochu inom štýle a Matys začal spolupracovať s producentami, ktorí sa snažili priniesť nový charakteristický zvuk. Dnes nám však predstavuje novú skladbu a všetko nasvedčuje tomu, že aj tieto časy sú už preč a vracia sa k polohe, v ktorej ho vidia fanúšikovia určite najradšej.

Novinka s názvom 69 vychádza práve dnes, a to hneď aj s atmosférickým vizuálom z ulíc nočnej Prahy. Vo videoklipe z dielne šikovného chalana menom Ovar maryško máme možnosť okrem Matysovej priateľky vidieť aj legendárneho Joe-a Trendyho a tiež Ideu z Ty Nikdy, ktorý sa postaral o naozaj podarenú hudobnú produkciu. Snáď môžeme prezradiť, že Matys momentálne spolupracuje aj s Tomim Beliczom, ktorý je basákom bývalej Slow Flow a bubeníkom Jarim Žigom z  Medial Banana, a tak je veľmi pravdepodobné, že sa aj v budúcnosti dočkáme podobných skladieb a kto vie, možno aj albumového počinu. Teraz už ale počúvajte novinku.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia