Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2016, 11:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislavská Stará tržnica bude hostiť vystúpenie viedenskej crazy swing a dirty jazz kapely DelaDap

HUDBA
Uložiť Uložené

Koncert pri príležitosti rakúskeho štátneho sviatku

Kapela DelaDap vznikla v roku 2004. S týmto nápadom prišiel hlavný zakladajúci člen DJ Stani Vana z Prahy a sám ju považuje za niečo ako umelecký a zároveň hudobný projekt. Kapela od svojho založenia na svojej tvorbe stále pracuje a zapája do nej moderné aj klasické prvky. Výrazný je tiež románsky vplyv, ktorý je neprehliadnuteľný aj na novej platni. Svižné beaty a hlas speváčky Yoly B trochu pripomínajú popmusik z východu Európy. Jedinečná zmes týchto prvkov s džezovými zvukmi robí z DelaDap výnimočnú formáciu, ktorej hudba zostáva poslucháčom v uchu a zároveň je zárukou dobrej nálady. 

Nový album s názvom Bring It On vezme jej fanúšikov na cestu v čase do minulosti plnej skvelej zábavy. Longplayer vyšiel v júni 2016 v labeli Chat Chapeau Nouveau a je prísľubom množstva groovových a tanečných songov. Rakúski hudobníci z DelaDap, ktorí sami seba priraďujú ku Crazy Swing & Dirty Jazz, v ňom vytvárajú napínavú atmosféru. Svoju tvorbu nám pri príležitosti rakúskeho štátneho sviatku prídu predstaviť už 24. októbra do Starej tržnice v našom hlavnom meste od 19:30. Vstup je voľný.

Bratislavská Stará tržnica bude hostiť vystúpenie viedenskej crazy swing a dirty jazz kapely DelaDap

Viac informácií a aktualít nájdeš aj na oficiálnej facebookovej udalosti.

Späť
Zdieľať
Diskusia