Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Skladníci, ktorí si poskakujú a tancujú? Na Slovensku realita

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovenskou tradíciou je chodiť do práce, ktorá nudí. Zamestnanci trnavskej pobočky logistickej spoločnosti GEFCO však dokazujú, že to tak vôbec nie je.

Hľadá sa vysokozdvižný virtuóz, skutočný majster a talent, ktorý si potrpí na precíznosť a profesionálnosť pri práci. Aj tak možno nazvať nové video, ktorým sa snaží zaujať svojich budúcich zamestnancov spoločnosť GEFCO Slovakia. V trnavskom regióne sa tak odlišuje od ostatných spoločností – ukazuje, že v jej priestoroch sa zamestnanci nenudia. Vodiči vysokozdvižných vozíkov aj tí, ktorých by táto práca mohla zaujať, si to môžu pozrieť na vlastné oči.

Náborové video spoločnosti GEFCO si môžete pozrieť tu:

A čo všetko by mal nový skladník spĺňať? O tom, čo by mal ovládať nový vodič vysokozdvižného vozíka, najlepšie vypovedá video. Mal by byť obratný, presný a profesionálny, no najmä by ho práca mala baviť. „Vôbec po prvý raz sme sa rozhodli osloviť našich nových potenciálnych zamestnancov prostredníctvom videa,“ hovorí manažérka ľudských zdrojov GEFCO Slovakia Zuzana Staníková. „Cieľom GEFCO je byť dobrým zamestnávateľom, aj preto našim zamestnancom ponúkame rozličné výhody a dlhodobo s nimi pracujeme. Ani na túto pozíciu nemusia mať osvedčenie – vďaka nám ho získajú,“ dodáva Staníková.

GEFCO Slovakia malo v roku 2015 552 zamestnancov, pričom medziročne vytvorilo 60 miest. V súčasnosti pracuje v pobočkách GEFCO po celom Slovensku vyše 600 zamestnancov. Tento rok sa len v trnavskej pobočke pripravujú na príchod 80 nových zamestnancov - miesta vzniknú vďaka zvýšenej prevádzke PSA Peugeot Citroen, ale aj v rámci novej skladovej plochy pre automobily s kapacitou 2 700 vozidiel. V ďalšom roku by malo v rámci tejto pobočky pribudnúť ďalších 100 až 120 miest. Nábor nových zamestnancov sa však realizuje aj v súčasnosti do už otvorených pobočiek v Strečne, Košiciach/Kechneci, Senci, Trnave, Leviciach či do centrály GEFCO Slovakia v Bratislave.

Skladníci, ktorí si poskakujú a tancujú? Na Slovensku realita

Domov
Zdieľať
Diskusia