Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2016, 9:21
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Bruno Mars jazdí vo videosingli 24K Magic vo fontáne na vodnom skútri. Jeho tretí album je hotový

HUDBA
Uložiť Uložené

Trochu elektra a Brunov spev, máme tu ďalší rádiový hit?

Od roku 2012, kedy vyšiel album Unorthodox Jukebox, nevydal Bruno Mars žiadnu dosku, avšak to sa čoskoro zmení, keďže na 18. novembra ohlásil projekt 24K Magic. Ten bude obsahovať dokopy 9 skladieb a jednou z nich je i titulný track s rovnomenným názvom. Okrem toho, že je to prvý singel z tretieho albumu, je to zároveň prvá pieseň od Bruna, ktorej sme sa dočkali, odkedy uzrel svetlo sveta rádiový hit Uptown Funk.

Song 24K Magic prichádza aj so sprievodným videoklipom a v prípade, že vieš, čo 24K znamená, istotne pre teba nebude ťažké uhádnuť, o čo asi vo vizuáli a vlastne v celej piesni ide. 24 karátov je metafora pre bohatstvo, pretože 24 karátové zlato je najrýdzejšie, a práve bohatstvo a luxus si americký spevák v klipe užíva. Ozdobený niekoľkými šperkami vystupuje s kamarátmi zo súkromného lietadla a v kabriolete si to namieria do kasína, kde míňajú peniaze a tancujú s dievčatami v plavkách. Vrcholom zábavy je Bruno, jazdiaci na vodnom skútri vo fontáne. Vo zvuku 24K Magic cítiť elektro, ktoré priniesli producenti Shampoo Press & Curl a The Stereotypes. Skladba je už teraz vhodná na každú párty, no podarí sa jej vo veľkom uspieť i v rádiách? Pravdepodobne áno. Prijmi Brunovu pozvánku na párty nižšie a prezri a vypočuj si oný videoklip, respektíve singel. Pod ním nájdeš i cover spomínaného albumu. 

Bruno Mars jazdí vo videosingli 24K Magic vo fontáne na vodnom skútri. Jeho tretí album je hotový
Zdroj: www.brunomars.com
Domov
Zdieľať
Diskusia