Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2016, 15:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

SPOTS#10: Hula v odveky uzavretom podchode do nikam

REFRESHER
Uložiť Uložené

Jedinečná akcia sa dočakala už desiateho pokračovania, na ktoré sa môžete tešiť už 9. novembra.

Desaťročia zamrežovaný a údajne nikdy nedokončený podchod na najväčšom slovenskom sídlisku v Petržalke bude 9. novembra hostiť už desiate pokračovanie Spots.

Do jeho podzemia sa dostanete nielen po schodoch, ale aj na UV aktívnych snežných boboch po reálnej snehovej dráhe. Dole sa vám opäť raz otvorí svet Spots, o ktorom veľa ľudí tvrdí, že ponúka tie najzaujímavejšie akcie, aké kedy zažili. Tentokrát pre vás organizátori pripravujú temné miesto podchodu v spojitosti s naloženou vernisážou na tému UV aktívneho umenia od výtvarníčky Huly v štýle, v akom ju nepoznajú ani jej najbližší fans.

"Hula sa venuje atypickým florescenčným obrazom, ktoré pripomínajú spojenie pop-artu a komiksu. Zároveň je to zaujímavý človek, ktorý si určite pozornosť zaslúži." Prezradil jeden z organizátorov. A keďže je tu Spots práve preto, aby netradičnou formou podporil zaujímavé umenie, Hula je bez pochýb tým správnym človekom. Počas celého večera bude pripravený ľadovo namrazený Jägermeister a namakaný sprievodný hudobný program, nechceme však prezrádzať viac, ale určite budete na neho ešte dlho spomínať. 

SPOTS#10: Hula v odveky uzavretom podchode do nikam

V tejto "diere" prerobenej na galériu či klub taktiež vystúpi so svojim Dj setom producent elektronickej hudby Pkrek, ďalej mladý interpret Tomy Kotty a svoj Deep Tech DJ set predvedie aj mladá Donna Bucks, ktorá príde na Spots až z Nitry. Okrem hudby samozrejme nemôže chýbať aj tanečné vystúpenie v štýle contemporary v podaní skupiny Moving souls.

Spots unique places to celebrate art - to sú momenty priestoru a umelca, ktoré vznikajú len na krátku dobu a už nikdy v živote sa nebudú opakovať, preto neprestávajte loviť zážitky a nevynechajte ani túto udalosť, ktorá sa bude konať už 9. novembra

Sleduj info na oficiálnej facebookovej udalosti.

Späť
Zdieľať
Diskusia