Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2016, 20:45
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dobrovoľník nedokázal zastaviť slzy, keď sa mu v náručí rozplakalo bábätko, o ktorom si po bombardovaní myslel, že zomrelo

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA SÝRIA
Uložiť Uložené

Emotívny moment.

Sýria sa už niekoľko rokov zmieta v občianskej vojne, v ktorej proti sebe bojuje hneď niekoľko znepriatelených strán a letecké bombardovanie je v mnohých mestách na každodennom poriadku. Aj mesto Idlib zažilo pred pár dňami rozsiahle nálety a ich výsledky vyzerali ako z hororového príbehu. Bomby zničili množstvo domov a medzi inými aj dom rodiny, ktorej sa krátko po útoku snažili pomôcť príslušníci civilnej obrany charakteristickí bielymi prilbami a snahou zachrániť všetko, čo sa ešte dá. Jeden z nich, Abu-Kifah, bol v osudný deň na mieste bombardovania a keď sa spolu s kolegami pokúšali vytiahnuť spod sutín zasypanú rodinu, Abu narazil na maličké bábätko. Zdvihol ho, zobral do náručia, lenže spočiatku nejavilo známky života. O pár sekúnd však zaplakalo a pre Abuho to bol taký emotívny moment, že sa spontánne rozplakal aj on. Nemohol vzdorovať návalu emócií po tom, čo si myslel, že bábätko je už po smrti a akoby sa v jeho náručí potom stal zázrak.

Späť
Zdieľať
Diskusia