Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2016, 19:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ak Arsenal vyhrá Premier League, bude v živom vysielaní len v Boratových plavkách. Moderátorka Arsenalu sa výzvy nebojí

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

O dôvod viac na fandenie pre fanúšikov Arsenalu.

Arsenal v roku 2004 dokázal takmer nemožné. Domácu Premier League vyhral bez jedinej prehry a vtedy sa zdalo, že najbližšie roky budú kanonieri nezastaviteľní. Ak by ste v tom čase totiž povedali, že do roku 2016 Arsenal nevyhrá už ani jeden ligový titul a že v Lige majstrov budú mať problém prejsť cez osemfinále, všetci by vás vysmiali. Taká je však realita, no viac o Arsenale už zajtra, kedy sa pozrieme bližšie na jedného z najlepších trénerov histórie, Arsena Wengera, ktorý dnes oslávil v tomto klube neskutočných 20 rokov.

Za ligový titul by tak dali fanúšikovia asi všetko, nehovoriac o triumfe v Lige majstrov, ktorú ani raz v celej svojej histórii nevyhrali. Aj preto sa moderátorka Arsenal TV Nicole Holliday odhodlala k výzve, že ak by dokázali kanonieri opäť vyhrať ligový titul, bude moderovať len v Boratových plavkách. Možno si tak spomeniete na podobný prípad Garyho Linekera, moderátora Match of the Day, ktorý sľúbil, že sa objaví v štúdiu v boxerkách, ak Leicester vyhrá titul. A všetci vieme, ako to dopadlo. Ak to teda dokázali líšky, prečo nie aj Arsenal?



Takeaway & Football night #Arsenal #AFC #COYG #AFCVBAS

Video uverejnené používateľom Nicole Holliday. (@nicolehollidayx),

Chatting to Freddie Ljungberg today. 10 year old me was dying inside. #Arsenal #AFC #Freddie #Bae

Fotka uverejnená používateľom Nicole Holliday. (@nicolehollidayx),

Späť
Zdieľať
Diskusia