Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2016, 19:19
Čas čítania 0:00
Marek R.

Dimitri Payet sa baví futbalom. Pri góle víkendu ho nezastavili ani piati hráči súpera

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tomuto sólu niet čo vytknúť.

Dimitri Payet patril k najväčším prekvapeniam minulej sezóny. V drese West Hamu sa zaradil medzi najlepších hráčov Premier League a nebyť zranenia, mohol vážne pomýšľať na ocenenie POTY (Player of the Year). Tieto výkony mu dokonca priniesli nomináciu na domáce majstrovstvá Európy vo Francúzsku, kde dokonca hral v základnej zostave mimoriadne nabitej zostavy Francúzska a hlavne v skupinovej fáze patril k najlepším hráčom.

Škoda len, že Payet zažiaril až trošku neskoro, predsa len má už 29 rokov a možno že aj preto v lete vyhlásil, že West Ham miluje a v klube zostane. A tak sa aj stalo. West Ham však na novom štadióne a celkovo v novej sezóne predvádza otrasné výkony a bude zaujímavé sledovať, či Payet nezmení svoj postoj. To, že je o level vyššie nad ostatnými, ukázal aj v zápase proti Boro, kedy uzatváral skóre zápasu na 1:1 a zabezpečil svojmu tímu aspoň ten jeden bod. A gól to bol úžasný. Pri jeho sóle ho nevedelo zastaviť až 5 hráčov súpera a ani brankár nemal šancu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia