Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2016, 9:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Moderátorka, ktorá v priamom prenose bojovala za legalizáciu marihuany na Aljaške, teraz čelí 24 rokom vo väzení

ZAUJÍMAVOSTI AMERIKA MARIHUANA USA
Uložiť Uložené

Žiadna pokuta, ale rovno 24 rokov za mrežami!

Moderátorka Charlo Greene z lokálnej televízie na americkej Aljaške získala nečakanú popularitu pred dvomi rokmi. V priamom prenose sa pozastavila pri reportáži o združení Alaska Cannabis Club, čiže v tom čase organizácii podporujúcej legalizáciu marihuany v štáte Aljaška, a vyhlásila, že ona je jeho skutočným majiteľom a bude aj naďalej bojovať za práva ľudí, ktorým fajčenie marihuany pomáha napríklad pri zdravotných ťažkostiach. Odvážna moderátorka nakoniec dosiahla to, po čom vždy túžila, keď Aljaška v novembri roku 2014 marihuanu skutočne legalizovala, lenže legalizácia vstúpila do oficiálnej platnosti až vo februári 2015 a dovtedy sa Charlo dopustila niekoľkých trestných činov.

Počas obdobia medzi rozhodnutím a vstupom do platnosti totiž Charlo nepozastavila aktivitu svojho klubu a keďže polícia ho prišla dvakrát prehľadať a šesťkrát v ňom jej agenti v prestrojení nakúpili v tom čase stále nelegálnu marihuanu, moderátorka teraz čelí 24 rokom vo väzení. Nevie, čo si počne v najbližších týždňoch, ale už stihla pred súdom vyhlásiť, že sa necíti byť vinná a neplánuje svoj ďalší dospelý život stráviť za mrežami, keď len robila to, o čom si myslela, že je správne a za pravdu jej nakoniec dala aj samotná vláda. O pár mesiacov sa preto postaví pred sudcu znovu a my veríme, že za podobný skutok nedostane žiadny dlhoročný trest za mrežami, ale nanajvýš iba pokutu alebo pokarhanie.

Späť
Zdieľať
Diskusia