Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 18:40
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Negan chladnokrvne loví imigrantov na hraniciach v surovom filme Desierto od Jonása Cuaróna

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Syn oscarového Alfonsa Cuaróna natočili thriller, pri ktorom vám ztuhne krv v žilách.

Prvý skvelý trailer k filmu Desierto ste u nás mohli vidieť ešte v decembri, no plánovaná premiéra sa rýchlo blíži a je na čase si osviežiť spomienky. Veľa k nemu vedieť nepotrebujete. Stačí to, že ho natočil Jonás Cuarón, ktorému na scenári vypomohol začiatočník Mateo Garcia. Ak vám je režisérove priezvisko povedomé, tušíte správne. Je synom slávneho Alfonsa Cuaróna (Gravity, Children of Men, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) a ten ho usmerňoval z producentskej stoličky aj pri natáčaní tohto filmu. Hrajú Jeffrey Dean Morgan (Negan z The Walking Dead, Watchmen), Gael García Bernal (Y tu mamá también), Diego Cataño (La Quica z Narcos) či Marco Pérez (Amores Perros). Zaujímavosťou tiež je, že na hudobnej zložke sa podieľal známy hudobník Woodkid.

Príbeh nás zavedie na hranicu medzi Amerikou a Mexikom, kde sa nachádza skupinka ilegálnych imigrantov, ktorá dúfa, že po jej prekročení získa možnosť lepšieho života. To, čo sa však začína ako cesta plná nádeje, končí trýznivým a nemilosrdným bojom o holý život. V drsnom púštnom teréne je totiž neozbrojený kolektív prenasledovaný pomäteným, nebezpečným a nemilosrdným strážcom. Ak vás článok zaujal, tak sa pomaly pripravte na cestovanie. Do kín sa film dostane už 14. októbra, bohužiaľ naše, krajiny minie.

Negan chladnokrvne loví imigrantov na hraniciach v surovom filme Desierto od Jonása Cuaróna
Zdroj: STX Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia