Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 13:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Moma sa v otvorenej spovedi vyznala fanúšikom z problémov s anorexiou. Vysnívaná postava ju stála obrovské psychické problémy

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Chcela vyzerať dokonalo a vymklo sa jej to z rúk.

Moma Horňáková patrí na slovenskom internete medzi známe tváre. Už viac než rok aktívne pôsobí na Youtube, kde presmerovala väčšinu svojej tvorby z populárneho blogu. Momu si určite zaregistroval napríklad ako priateľku Petra Altofa alias Exploiteda a aj keď by si človek mohol myslieť, že s internetovou slávou prichádza aj sladký život, Momin príbeh ťa vyvedie z omylu. Navonok sa jej fanúšikom síce mohlo zdať, že Moma rieši banálne každodenné problémy, ale v súkromí sa dlhé mesiace morila s anorexiou. Riešila si každučkú kalóriu, odmietala jedlo a donekonečna cvičila v posilňovni, aby si zachovala štíhlučkú postavu. Psychické problémy ju napokon začali prerastať, ale podarilo sa jej dostať späť na správnu cestu a rozhodla sa o tom porozprávať aj svojim fanúšikom.

Domov
Zdieľať
Diskusia