Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2016, 15:07
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Horory Rings a Piatok trinásteho sa znova odkladajú. Uvidíme ich až budúci rok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Naozaj netušíme, čo si o týchto viacnásobných odkladoch máme myslieť. Žeby strach z nedávneho, nie príliš dobre prijatého oživenia Blair Witch?

Nedávno sme pre vás spísali článok s výberom najlepších mainstreamových hororov 21. storočia a určite si pamätáte, že na prvom mieste skončil skvelý americký remake kultovej klasiky s názvom Kruh. Hollywood nás mal potešiť aj druhýkrát (respektíve tretí), keď ohlásil natáčanie sequelu s titulom Rings. Snímka sa párkrát preložila, no po vypustení traileru sa zdalo, že Samara nás už definitívne vystraší krátko pred Halloweenom. Bohužiaľ, ak vás aj ukážky z filmu zaujali, musíte si počkať až do 3. februára roku 2017. Môžeme iba hádať, čo viedlo Paramount k ďalšiemu odkladu iba zopár týždňov pred premiérou a ani jeden z našich tipov nie je veľmi pozitívny.

Rings nie je jediná žánrovka stavajúca na známejšom mene, ktorá sa dočká odkladu. Rovnako je na tom (opäť) aj Friday the 13th, čiže Piatok trinásteho, ktorý sľuboval akýsi návrat na začiatok a pozmenený origin story známeho vraha. Celý film sa mal ešte viac zamerať na samotnú postavu záporáka Jasona Voorheesa. Bohužiaľ, prvá klapka ešte nepadla a už tu máme posun z 13. januára na 13. október 2017. Je to zvláštne, ale film samotný by nemusel skončiť u divákov a kritikov v čiernej zóne. Režisérsky ho síce zastreší Breck Eisner, ktorého môžete poznať najmä vďaka nedávnemu priemernému fantasy s Vin Dieselom The Last Witch Hunter, no scenár zabezpečil šikovný Aaron Guzikowski (Prisoners). Nechajme sa teda prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia