Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2016, 19:56
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Conora McGregora uvidíme bojovať už v novembri. Proti americkému súperovi sa pokúsi prepísať históriu UFC

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podarí sa Conorovi prepísať históriu?

Všetci fanúšikovia Conora McGregora a predovšetkým UFC by si v kalendári mali zakrúžkovať 12. november. Po ohlásení New Yorku ako hostiteľa UFC 205 nás nechávali organizátori dlhú dobu v napätí. A keďže v New Yorku sa UFC ešte nekonalo, bolo jasné, že sa nám organizácia UFC na čele s Danom Whiteom bude snažiť dať čo najlepší možný zápas. Koniec koncov, ak by nám ho aj nedali, dovtedy ohlásené 2 titulové zápasy sú viac ako dosť. Posledných pár týždňov sme sa teda dočkali množstva špekulácií. Po trpkej prehre Rondy Rousey bol jednou z variant aj jej návrat. Tento plán ale stroskotal a jej ďalší zápas je naďalej v nedohľadne. Všetky špekulácie napokon ukončil Dana White po tom, ako včera večer za hlavnú udalosť UFC 205 ohlásil súboj Conora McGregora proti šampiónovi v ľahkej váhe Eddie Alvarezovi.

Určite ešte stále mnohí z vás majú v pamäti s akými problémami Notorius opúšťal oktagon naposledy. Práve zranenie nohy bolo dôvodom, prečo všetky dohady o Írovom účinkovaní v New Yorku boli ukončené. A tých dohadov bolo naozaj veľa, pričom okrem Alvareza boli ďalšími kandidátmi na súboj aj Nurmagomedov s Aldom. Tentokrát sa však zdá byť všetko v poriadku a na prestížnom galavečeri v slávnej Madison Square Garden sa slávneho Íra dočkáme opäť. To, že v súčasnosti je každý zápas do ktorého McGregor zasiahne veľkou udalosťou, nie je žiadna novinka. Súboj s Alvarezom ale bude predsa len v niečom unikátny. Conor týmto zápasom nepríde o titul v pérovej váhe, ale naopak, zabojuje o svoj 2. titul. V prípade jeho zisku by to znamenalo, že sa stane historicky prvým fighterom, ktorý je v rovnakom čase majiteľom hneď dvoch titulov. To sa predtým ešte nikomu nepodarilo. 

Kto je Eddie Alvarez? Rodák z Philadephie pôsobí po odchode z organizácie Bellator v UFC len od roku 2014, ale začiatky nemal vôbec ľahké. Hneď pri svojom debute utrpel v súčasnosti 32-ročný borec prehru s Donaldom Cerronem. Následne sa mu však podarilo ovládnuť 3 súboje v rade, pričom vďaka tomu poslednému s Rafaelom dos Anjosom získal titul v ľahkej váhe. Bol to práve súboj s favorizovaným Brazílčanom, v ktorom naplno prejavil svoju silu a súpera porazil už v 1. kole. Ak bude pokračovať v nastolenom trende, rozhodne sa má McGregor na čo tešiť.

Späť
Zdieľať
Diskusia