Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2016, 15:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Transformeri budú v novom filme bojovať proti Hitlerovi, Churchillovi a Kráľovi Artušovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nerobíme si srandu, Michael Bay to berie na novú úroveň.

Ako máme dopekla začať článok o Transformers: The Last Knight obsahujúci novinky o Hitlerovi a Churchillovi čoby postavách vo filme? Nekonečne zhoršujúcu sa ságu Michaela Baya sme znemožnili už až-až a došli nám aj vtipné prirovnania. Sarkazmus nás už tiež nebaví, no a po vojnovom filme Soldiers from Benghazi sme si povedali, že v Bayovi to stále je a dúfali sme, že ak nie skvelý, natočí aspoň dobrý sci-fi akčný film o Transformeroch. To sa stále môže stať, no ak po boku týchto strojov uvidíme Kráľa Artuša, Hitlera a Churchilla... skutočne si nevieme predstaviť, ako pri tom budeme mľaskať blahom. 

Transformeri budú v novom filme bojovať proti Hitlerovi, Churchillovi a Kráľovi Artušovi
Zdroj: Paramount


Nerobíme si srandu. Správy o Artušovi sme vám priniesli už pred pár týždňami, no tie o obsiahnutí Hitlera a Churchilla sme si chceli nejaký čas nechať prejsť hlavou. Len tak pre istotu, či to náhodou nebude hoax. Nuž, nebude. A čo je ešte kontroverznejšie, na dome Winstona Churchilla bolo na natáčaní vidieť nacistické vlajky a hákové kríže. Michael Bay sa musel vyjadriť, aby rozhorčenie ľudí po celom svete trochu utlmil. 

Ľudia nemali to šťastie prečítat si scenár, a tak nevedia, že Churchill bude v tomto filme veľkým hrdinom. Keď film uvidíte, pochopíte. Chovám k veteránom veľkú úctu a rozhodne by som ich nijako nezosmiešnil ani nezneuctil“


Natáčanie začalo ešte koncom mája na Kube. TF 5 sa tak stane len druhým hollywoodskym filmom natáčaným v tejto krajine. Prvým je Rýchlo a zbesilo 8. Je možné, že práve Anthony Hopkins hrá Churchilla. Okrem Hitlera a Churchilla by sa mal objaviť aj Kráľ Artuš. Toho by mal hrať Liam Garrigan (seriály Once Upon a Time, Spotless). A aby toho nebolo málo, najnovšie informácie spomínajú dokonca aj účasť postavy Merlina, ktorá svojho predstaviteľa však zatiaľ nemá. V piatej časti série si zahrajú aj Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Tyrese Gibson a nováčikovia Isabela Moner, Liam Garrigan, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock či Santiago Cabrera. Údajne už skutočne poslednýkrát režíruje Michael Bay. Premiéra je naplánovaná na 23. jún 2017. Ak sa o snímke chcete dozvedieť viac a pozrieť sa na prvé zábery z natáčania, potvrdených robotov pre ďalšie diel a taktiež zistiť, čo nám ponúkne budúcnosť tohto previazaného sveta, vstúpte do tohto vlákna. 

Späť
Zdieľať
Diskusia