Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2016, 18:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dominikánska modelka poobchytkávala 100 mužských intímnych partií, aby upozornila na problematiku sexuálneho obťažovania

ZAUJÍMAVOSTI SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Muži s ním veľký problém nemali.

Upozorniť na sexuálne obťažovanie sa dá rôznymi spôsobmi. Ľudia už mnohokrát predstúpili pred verejnosť a vyznali sa z toho, ako im šéfovia navrhovali sexuálne aktivity výmenou za kariérny postup, čo všetko si zažili na pracovisku alebo pokojne aj na ulici, keď na nich pokrikrovali okoloidúci muži aj ženy. Dominikánska modelka Step Feliz sa preto rozhodla upozorniť na to, ako rozdielne je v dnešnej spoločnosti vnímané sexuálne obťažovanie a vydala sa do ulíc s jedinou úlohou. Chcela sa dotknúť genitálií čo najväčšieho počtu mužov a skončila až pri čísle 100, takže jej misiu môžeme považovať za splnenú. Zarážajúce na celom sociálnom experimente bolo to, že ani jeden z mužov, ktorých Step obchytkávala, nezačal vážne protestovať a brániť sa, čo by Step chcela v budúcnosti zmeniť. Keby sa pohlavia vymenili, ženy by mužom zrejme nič podobné nedovolili a pokojne by chlapíci mohli skončiť aj vo väzení, lenže naša spoločnosť sa vyformovala tak, že v tejto oblasti akosi rovnosť pohlaví neexistuje. Priznaj sa, keby sa k tebe priblížila modelka a chytila ťa za intímne partie, protestoval by si?

Domov
Zdieľať
Diskusia