Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2016, 9:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Prekvapenie, aké si v topánke nájsť nechceš. Austrálčanka si svoje obľúbené topánky tak skoro neobuje

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA HAD
Uložiť Uložené

Aj hadom býva zima.

Ženské topánky značky UGG nepatria na internete medzi najobľúbenejšie druhy obuvi, avšak ich jednoduchosť a pohodlnosť neustále láka státisíce žien k tomu, aby si ich zaobstarali. Inak na tom nebola ani jedna obyvateľka z predmestia austrálskeho Adelaide, ktorá mala to šťastie, že si pred obutím topánok všimla nenápadný pohyb a šuchnutie. Nedalo jej to, a tak nazrela do jednej z topánok, kde objavila nečakaného hosťa v podobe roztomilého hada.

Chladnejšie počasie v posledných dňoch spôsobilo, že hady hľadajú teplejšie útočisko a ak im ho nevie poskytnúť samotná matka príroda, musia na rad prísť aj ľudia a ich oblečenie či obuv. Slečna s hadom v topánke našťastie nespanikárila a nenechala zhorieť svoj dom do tla, pretože radšej zavolala pracovníkov miestneho odchytávacieho centra, ktorí si už s nezbedným živočíchom jednoducho a rýchlo poradili. Na Slovensku by si sa síce takýchto zážitkov veľmi obávať nemusel, ale pre istotu sa pred každým odchodom z domu dobre pozri do svojich topánok, aby aj na teba nečakalo takéto neveľmi príjemné prekvapenie.  

Späť
Zdieľať
Diskusia