Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 18:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disney má naplánované komiksové filmy od Marvelu a Star Wars príbehy až do roku 2030!

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ KEVIN FEIGE
Uložiť Uložené

Komiksovky až do roku 2030? Dočkáme sa toho takmer s určitosťou.

Bob Iger, geniálna hlava Disney, ktorá sa postarala o majoritný úspech štúdia v poslednej dekáde, potvrdila dohady o tom, že komiksoviek od Marvelu sa len tak nevzdajú. Je známe, že majú naplánovanú Fázu 4, a teda komiksovky minimálne do roku 2022, no takmer určite už majú aký-taký plán aj pre Fázu 5. Po dnešku však už vieme aj to, že plány siahajú ešte ďalej. V prípade, že tieto snímky budú výnosné, čo asi budú, sa s nimi v kinách budeme stretávať približne a minimálne do roku 2030. A to len od Marvelu, kde už rozmýšľajú aj nad ďalšou dekádou komiksoviek. Ktoré postavy, príbehy a filmy by ste chceli vidieť sfilmované?

Aby toho však nebolo málo, Bob Iger odhalil, že v priebehu dvoch týždňov mali v Disney strenutie ako s ľudmi od Marveu, tak s Lucasfilmom a Kathleen Kennedy, ktorá je pre Star Wars univerzum pod Disney niečo ako Kevin Feige pre Marvel. Rozprávali sa o filmoch, ktoré sú vo výrobe do roku 2020, čím nepriamo a vlastne aj priamo potvrdili, že Star Wars film uvidíme aj v roku 2020. Od The Force Awakens je tak na programe každý rok jeden príbeh z praďalekej galaxie. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o spin-off či prequel, taký Kenobi či Yoda sa javia ako skvelý nápad. Snáď sa niečoho takého aj dočkáme. Zároveň však Bob Iger potvrdil, že už pomaly začínajú rozprávať aj o plánoch pre tretiu dekádu 21. storočia. Ak ste si teda mysleli, že Disney prestane Star Wars šťaviť, ste na omyle. Marvel a Lucasfilm im vynášajú miliardy, takže nie je dôvod prestať s nimi pracovať. 

Disney má naplánované komiksové filmy od Marvelu a Star Wars príbehy až do roku 2030!
Zdroj: Marvel/Disney

Čo sa Rogue One týka, Bob Iger pripustil, že ani zďaleka neočakávajú rovnakých úspech prvého projektu z Anthology série, či už kvalitatívny alebo peňažný, ako v prípade The Force Awakens. Iger až zašiel k označeniu experiment, takže sa zdá, že Rogue One skutočne v Disney neveria. Či to veští niečo zlé? Uvidíme. My sa v každom prípade extrémne tešíme, no ak Rogue One sklame, Gareth Edwards si u nás v redakcii meno nezlepší. 
Späť
Zdieľať
Diskusia