Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 8:56
Čas čítania 0:00
Tibor P.

The Weeknd nám posiela dlhoočakávaný singel s Daft Punkom. Album Starboy sa nezadržateľne blíži

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Ide o titulnú skladbu z pripravovanej dosky.

Včera večer sme vás informovali o tom, že kanadský interpret The Weeknd predstavil cover nového pripravovaného albumu, ktorý bude podľa jeho slov tým najlepším, čo kedy urobil. Tiež sme v tom čase ešte nepoznali ani dátum releasu. Prešlo však niekoľko hodín a fanúšikovia Abela majú hneď dvojnásobný dôvod na radosť. Vy, ktorí sledujete kariéru tohto torontského umelca pravidelne, viete, že sa počas prípravy Starboya zavrel do štúdie spoločne s francúzskym elektronickým duom Daft Punk. Nebol snáď jediný fanúšik, ktorý by sa takejto spolupráci nebol potešil. A teraz, z ničoho nič, je výsledok tejto spolupráce dostupný na internete. Titulný singel Starboy je oficiálne vonku a my tak máme jedinečnú možnosť predstaviť si, v akom duchu sa bude niesť zvuk pripravovanej dosky. 

Abel v rámci svojej novej éry zmenil toho naozaj veľa. Ostrihal sa, vymazal všetky doterajšie fotografie zo svojho Instagramu a je viac ako zrejmé, že sa éra #abelxo skončila a začína nová etapa. Či sa počas nej bude vracať ku koreňom do čias, kedy jeho tvorbu sledoval len zlomok zo súčasných fans, ukáže čas, no veľké šance by som tomu nateraz nedával. Po niekoľkonásobnom vypočutí výsledku spolupráce s Daft Punkom určite nie. Za seba osobne môžem povedať, že takéto collabo vypálilo vynikajúco - dostali sme presne to, čo sa od spolupráce týchto dvoch interpretov dalo očakávať. A niečo navyše k tomu.

Nebudem vám prezrádzať viac, na túto skladbu si urobte názor sami. Ja už len dodám, že tou druhou skvelou správou je, že konečne poznáme release date! Milí fanúšikovia, poznačte si do kalendárov dátum 25. november, kedy Starboy uzrie svetlo sveta. Pevne verím, že nepôjde o komerčne ladenú záležistosť ako v prípade Beauty Behind The Madness. Pretože od minulého roka sa do role Abelových fanúšikov pasujú aj ľudia, ktorí, pri všetkej úcte, poznajú tak akurát Can't Feel My Face a Earned It. A tento Kanaďan si zaslúži úprimnejšiu pozornosť. 

Späť
Zdieľať
Diskusia