Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2016, 11:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čo dostaneš za 21-tisíc dolárov v prvej triede letu od Emirates? Súkromie, luxus a obrovský priestor, čo potvrdí aj Casey Neistat

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Nekresťanské ceny.

Populárny internetový tvorca Casey Neistat pravidelne baví svojich fanúšikov videami plnými bláznivých kúskov a najnovších technológií, ale neodmysliteľne k nemu patria aj výlety na palube lietadiel. Casey sa na ďalšom z letov ocitol pred pár dňami, keď sa vydal z Dubaja späť do domovského New Yorku a na letisku sa mu podarilo od leteckej spoločnosti Emirates Airlines získať dokonca sedadlo v prvej a zároveň najvyššej triede. Youtuber sa potom pozrel na internet, aby zistil, koľko by za prvú triedu zaplatil, keby išli financie z vlastného vrecka a ani jemu sa nechcelo veriť sume 21-tisíc dolárov. Rozhodol sa preto celý let detailne zaznamenať so všetkými výhodami a vymoženosťami, ktoré ponúka. Nielenže sa na svojom sedadle môžeš zatvoriť, aby ťa nikto nerušil, ale samozrejmosťou je aj vlastný bar či kopa ďalších doplnkov a služieb. My by sme sa teda na takýto let nechali nahovoriť veľmi ľahko.

Späť
Zdieľať
Diskusia