Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2016, 10:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Richard Müller vydáva pri príležitosti svojho jubilea sólový album. Vypočuj si ochutnávku v podobe skladby Julia Roberts

HUDBA RICHARD MÜLLER
Uložiť Uložené

Počin s názvom 55 vychádza už dnes a vy si teraz môžete vypočuť prvú zverejnenú skladbu.

Spevákov takého kalibru, akým je práve Richard Müller na Slovensku veľa nemáme, a tak nás vždy poteší, keď sa opäť prihlásia k aktivite a obzvlášť, keď ide o album. Začiatkom septembra oslávila ikona nášho hudobného priemyslu 55. narodeniny a ako darček pre seba aj svojich fanúšikov pripravila ďalšie sólo, ktoré bude pokračovaním zaužívanej tradície. Rišo ju v roku 1994 odštartoval albumom 33, o jedenásť rokov na to (2005) prišiel album 44 a dnes sme sa symbolicky prepracovali k tomu ďalšiemu, pričom názov je snáď už všetkým jasný. Oficiálny dátum vydania padol práve na dnešný deň, a tak vám zároveň predstavíme aj novinku, ktorá je prvou ochutnávkou.

Skladba dostáva názov Julia Roberts a je venovaná známej americkej herečke, do ktorej je Rišo podľa vlastných slov už roky platonicky zaľúbený. Autorom hudobnej produkcie je talentovaný český hudobník, spevák a skladateľ Ondřej Brzobohatý Gregor a text si na starosti zobral sám Rišo Müller v spolupráci s Petrom Uličným. Žiaľ, zatiaľ sme sa nedočkali videoklipu, avšak aspoň sa do rádií konečne dostane aj pieseň, na ktorú sa narozdiel od tých aktuálnych budeme tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia