Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2016, 10:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Harley Quinn v podaní Margot Robbie má v skutočnom svete dvojníčku. Lauru na niektorých záberoch od originálu ani nerozoznáš

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cosplay ako má byť.

Kto z návštevníkov kina, ktorí si pred pár týždňami prišli pozrieť Suicide Squad, sa okamžite nezamiloval do postavy Harley Quinn? My sme okamžite padli na kolená z toho, ako sa herečka Margot Robbie vžila do kože svojej komiksovej postavy, a očividne sme neboli jediní. Nejdeme teraz hovoriť o miliónoch nadržaných mužov slintajúcich nad každým záberom z filmu, ale o 21-ročnej slečne menom Laura. Pochádza z ďalekej Austrálie a zdieľa s nami všetkými lásku k Harley, čo ju donútilo posunúť svoju aktivitu vo svete cosplayu o úroveň vyššie.

Uznávame, že Laura bez mejkapu a úprav nevyzerá úplne ako herečka Margot Robbie, no stačí ju nechať pár chvíľ osamote a stane sa z nej doslovná kópia komiksovej postavy Harley Quinn. Laura o nej dnes vie už snáď všetko a v jej dokonalom prezlečení nechýbajú ani tie najmenšie detaily ako pokreslené a potetované stehná, srdiečko na tvári a rúž roznesený popod pery. Skutočne je na niektorých fotografiách ťažko rozlíšiť to, či sa človek pozerá na Margot alebo na Lauru a nám to koniec koncov vôbec nevadí, pretože ak sa do kostýmu Harley môžu obliecť minimálne dve krásne slečny, my sa z toho len tešíme. Sme veľmi zvedaví na to, ako dopadne tohtoročný Halloween a koľko mladých dievčat siahne práve po kostýme bláznivej Harley, takže už na konci októbra sa pravdepodobne môžeš pripraviť na nadvládu komiksových postáv v uliciach miest. A nezabudni navštíviť Laurin Instagram. 

Späť
Zdieľať
Diskusia