Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 15:34
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kid Cudiho komentáre nahnevali Kanye Westa. Ten mu na svojom koncerte venoval zopár slov a rovnako sa zachoval i Drake

HUDBA DRAKE KANYE WEST KID CUDI
Uložiť Uložené

Cudder si na Twitteri nedal servítku pred ústa a v nie dobrom slova zmysle spomenul Yeezyho a Drakea. Na ich odpovede sme nemuseli dlho čakať.

Pravdepodobne vieš, aký bol vzťah medzi Kanye Westom a Kid Cudim. Bol to práve Yeezy, kto ho upísal pod G.O.O.D. Music, kde sa neskôr zviditeľnil dvoma podarenými albumami Man on the Moon. Ich cesty sa z jedného labelu neskôr rozišli, keďže sa Cudder rozhodol Getting Out Our Dreams opustiť. S Yeezym však ostali priatelia, čo potvrdzoval aj fakt, že sa Scott objavil na jeho tohtoročnej doske The Life of Pablo a na Yeezy Season show v Madison Square Garden.

To všetko platilo až do včerajšieho večera, kedy Kid Cudi napísal na Twitteri sériu komentárov, týkajúcich sa aktuálneho stavu v hudobnom priemysle. Podľa Cuddera si niektorí interpreti myslia, že patria do TOP 5, ale skladby s nimi píše ďalších 30 ľudí. Pod "niektorými interpretmi" si máme predstaviť napríklad Kanyeho a Drakea, ktorých Scott priamo spomenul v jednom z tweetov. Údajne bol dlho lojálny k tým nesprávnym ľudom a tí dnes oňho ani nezakopnú. Navyše ocenil prácu A$AP Mobu, Travisa Scotta či Hit-Boya. 







Ku Kanyemu sa tieto Cudiho slová dostali veľmi rýchlo a na odpoveď sme tak nemuseli dlho čakať. Yeezy sa ku Cudderovi prihovoril počas The Saint Pablo Tour koncertu, keď sa zastavil niekde uprostred songu I Don't Like a prejavil svoj hnev, a zároveň smútok. Scottove slová ho značne dosť nasrdili. Veľmi razantne obhajoval nahrávanie skladieb s Drakeom a niekdajšiemu kolegovi z G.O.O.D. Music odkázal, že to je práve Yeezus, komu môže ďakovať za to, kde dnes je a čo dokázal. Kanyeho rant nájdeš na dvoch videách nižšie. V ďalšom odstavci je zase jeho prepis. 

Odporúčané
Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? Vysvetľujeme konflikt medzi Drakeom a Rick Rossom: Sme svedkami jedného z najväčších rapových beefov poslednej dekády? 15. apríla 2024, 16:00

"Kid Cudi, nikdy nespomínaj Kanyeho meno. Ja som ťa stvoril. Všetci sa vysporadúvame s tými emo záležitosťami celý čas: ja, Pat, Don C. Nikdy nespomínaj Kanyeho meno. Nesnaž sa hovoriť, s kým môžem robiť skladby. Si nahnevaný, že nahrávam s Drakeom. Nikto nehovorí Kanyemu, s kým má robiť songy. Rešpektuj Boha. Vieš, koľko ľudí si praje, aby boli upísaní pod G.O.O.D. Music, aby sa ich život zmenil? Mať túto šancu? Nikdy na to nezabudni. Som tak ranený. Cítim sa znevážený. Kid Cudi, sme dvaja černosi v rasistickom svete. Nosil som skinny jeans prvý. Bol som všelijak nazývaný pred tebou, "bruh". Prečo ste sa všetci dostali k tomu, že idete po mne? Toto nie je koniec Malcolm X filmu. Ja som tam vonku a bojujem za vás všetkých: kreatívcov, umelcov, nezávislých mysliteľov. Nikdy nespomínaj moje meno v zlom. Nikto z vás!"



Kratšej odpovede sa nezdržal ani tretí účastník tohto konfliktu, ktorým je Drake. Ten mal v noci koncert v Oaklande a na Cudiho adresu poslal iba jednu zásielku, vetu: "You need to Cud-itttt." Ako sa situácia medzi Drizzym a Yeezusom na jednej strane a Cudderom na druhej strane vyvinie, určite budeme informovať. Buď priamo na Refresheri, alebo skrz Raporter


Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Späť
Zdieľať
Diskusia