Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 9:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Pil C sú Agentmi 47 na spoločnej novinke, ktorá je prvou ochutnávkou z albumu Pouliční Ekonomická 2.5

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Chalanom to spoločne ladí naozaj super, a tak veríme, že sa časom dočkáme viacerých podobných spoluprác.

Len pred pár dňami sme vám priniesli kompletné informácie odhľadom sólových projektov Sergeia Barracudu a Pastora, ktorí pôsobia v spoločnom zoskupení s názvom Azurit Kingdom a zároveň už majú za sebou aj veľmi vydarený počin Bída a Bolest z minulého roku. V rovnakom článku sme vám tiež sľúbili, že sa čoskoro dočkáme ukážok z chystaných počinov, pričom vám jednu z nich predstavíme práve dnes. Ešte predtým ako sa dostaneme k informáciam o skladbe pripomíname, že oba sóla vychádzajú v rovnaký deň ešte tento mesiac - 27.9. a vy si ich budete môcť zakúpiť na oficiálnej stránke www.azurit.cz, prípadne elektronicky na iTunes či Google Play. K dispozícii bude tiež limitovaný merch, ktorý nájdeš rovnako na spomínanom webe.

Prejdime ale k samotnej skladbe. Tá dostáva názov Agent 47 a okrem ostravského reprezentanta v nej hosťuje aj Pil C. Spolupráca týchto dvoch interpretov nie je snáď pre nikoho prekvapením a my dúfame, že ich bude ešte viac. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si na starosti zobral londýnsky Scott Styles a ako už býva zvykom, nechýba ani videoklip z dielne Pinatro. Okrem albumov chalanov z AK je na spadniue aj ten Pil C-ho. Už dávnejšie oznámil, že jeho prvého sóla sa dočkáme na prelome októbra a novembra a teraz už snáď tento termín môžeme aj oficiálne potvrdiť, keďže drvivá väčšina skladieb už má aj finálnu podobu a ukážky z nich máte možnosť počuť na rôznych sociálnych sieťach. Dosť bolo slov, prejdime k dnešnej novinke. 

 

Späť
Zdieľať
Diskusia