Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 17:04
Čas čítania 0:00
Andrej Verešvársky

Bratislavu príde zabaviť jedinečný Bill Bailey známy z Black Books už koncom tohto mesiaca

REFRESHER
Uložiť Uložené

Po Dylanovi Moranovi sa u nás zastaví aj druhá hviezda z Black Books, pripravte si bránice.

Začiatkom tohto roka poctil Bratislavu návštevou írsky komik, herec a zabávač Dylan Moran známy ako Bernard Black z kultového sitcomu Black Books a koncom tohto roka sa k nemu pridá aj jeho herecký kolega, nemenej vtipný, talentovaný a jedinečný Bill Bailey! Predstaviteľ Mannyho Bianca sa v našom hlavnom meste zastaví so svojou stand-up live show Limboland už koncom septembra, konkrétne 28. 9. a okrem svojej nepopierateľnej charizmy, zmyslu pre humor a absurdno a jemu vlastnej jedinečnej gestikulácie a mimiky prinesie aj svoj muzikálny talent.

Svojimi standupmi rozosmieva ľudí po celom svete už od roku 2001 a aktuálne sa po Veľkej Británii, Hong Kongu, Singapure a turné po Austrálii vydal na cesty po Európe. Jeho show Limboland sa vtipne a trefne zameriava na rozdiely medzi tým, ako si predstavujeme svoje životy a tým, akými v skutočnosti sú. Okrem toho sa ale pravdepodobne obtrie aj o aktuálne dianie vo svete (v Británii rozobral na drobné napríklad taký brexit), či lokálne zvyky a kultúru (podobne, ako sa Dylan Moran počas svojho standupu bavil slovom "škrečok").

Bratislavu príde zabaviť jedinečný Bill Bailey známy z Black Books už koncom tohto mesiaca
Zdroj: Andy Hollingworth

Bailey je známy svojím intelektuálnym humorom, pri ktorom musíte byť neustále plne koncentrovaní, aby vám nič neušlo. Okrem standupu sa venuje aj hereckej kariére, vidieť (alebo počuť) sme ho mohli aj v seriáloch Spaced, Doctor Who, či Skins a vo filmoch ako Hot Fuzz, Saving Grace alebo The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Na konte má niekoľko stand-up shows vydaných na DVD, nedávno napísal a ilustroval knihu o vtákochpromoval kontroverznú hru No Man's Sky, hral v punkovej kapele, ovláda klavír, gitaru, bubny a už o pár dní predvedie svoj talent v bratislavskom Istropolise. Pokiaľ ste videli show Dylana Morana, alebo vás baví kvalitný a inteligentný stand-up, v ktorom nechýba hudba, interakcia s publikom, či situačný humor a rozumiete dobre po anglicky, rozhodne si nenechajte slovenskú zastávku Limbolandu ujsť. Viac informácií nájdete na FB evente a lístky kúpite tu.

Späť
Zdieľať
Diskusia