Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2016, 17:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix ohlasuje 2. sériu skvelého Stranger Things na rok 2017! Z koľkých epizód bude pozostávať?

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Bola to skutočne iba otázka času, no konečne to máme čierne na bielom. Seriál Stranger Things sa teda definitívne vráti.

Seriálovú pecku s názvom Stranger Things, ktorá sa už teraz plným právom radí k tým najlepším televíznym projektom nielen tohto roka, vám určite netreba nijako bližšie predstavovať. Koniec koncov, či už ste čítali našu recenziu, alebo ste svoj čas venovali radšej článku o zaujímavých odkazoch (Easter Eggs), prípadne obsiahlemu rozboru rôznych teórií, musí vám byť jasné, že sme si v redakcii túto záležitosť z produkcie streamovacieho giganta menom Netflix nesmierne zamilovali a odporučili by sme ju všetkými desiatimi. A keďže bola konečne oficiálne oznámená aj séria s poradovým číslom dva, máme ďalší poriadny dôvod na radosť. Je totiž potvrdených celkom deväť epizód, čo je o jednu viac, než naposledy, pričom samotnú premiéru môžeme očakávať niekedy v roku 2017. Pravdepodobne opäť v lete. Čo je ale najdôležitejšie, hlavná partia ľudí stojaca v pozadí, a teda bratia Dufferovci spolu s Shawnom Levym a Danom Cohenom, ostáva kompletná aj pre sériu novú. Viac informácií už čoskoro, stačí, keď budete sledovať náš facebook a web.

Späť
Zdieľať
Diskusia