Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2016, 20:07
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Ruská kráska Irina Shayk vystavuje jej bravúrnu figúru na umeleckých čiernobielych fotografiách

REFRESHER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Septembrové číslo talianskeho GQ bude zdobiť modelka Irina Shayk, ktorá okrem iného porozprávalo o svojom ruskom pôvode.

Priateľka herca Bradleyho Coopera a svetoznáma ruská modelka Irina Shayk sa tento september objaví už v troch významných časopisoch. Okrem ruskej a japonskej verzie Vogue vystavila svoju bravúrnu figúru na obdiv aj pre talianske vydanie GQ. Hoci ide o úplne iné fotografie, určite nám dáte za pravdu, že sa na ne dá veľmi dobre pozerať. 

Fotograf Mario Sorrenti sa v tomto prípade vybral osvedčenou umeleckou cestou a vsadil na čiernobiele zábery. Irina na nich leží či sedí na, respektíve pred gaučom a jej inak obnažená postava je miestami zahalená iba jemnou látkou. Vďaka tomu vynikli isté časti Iriny viac než ostatné. Zmyselnosť sa Ruske nedá uprieť a na svoj účet si môže pripísať ďalšie vydarené fotenie, z ktorého výsledku cítiť ako umeleckosť, tak sexepíl. Pochvalu by sa slušilo zložiť i fotografovi a stylistom, odvádzajúcim dobrú prácu. 

K oným záberom vznikol takisto rozhovor. Ten s Irinou viedol módny návrhár Riccardo Tisci a spovedal ju ohľadom ruského pôvodu či orientácie. V 14 rokoch by vraj vymenila svoju ľavú ruku za to, aby sa mohla stať chlapcom. Našťastie to nikdy neurobila, a tak vyrástla v pôvabnú ženu. Keď prišlo na spomínanú otázku toho, či sa Irine páčia okrem mužov aj dievčatá, jednoznačne reagovala, že nie: "I’m Russian: I’m into men, diamonds and caviar." V prípade, že vieš po taliansky, nájdeš interview tu a fotky sú zase nižšie. 

 

//NEW: Irina Shayk for @GQitalia September 2016 issue photographed by Mario Sorrenti. {@Irinashayk #Irinashayk #Model #GQItalia}

Fotka uverejnená používateľom Irina Shayk France (@frenchiri),

 

NEW: Irina Shayk for @GQitalia September 2016 issue photographed by Mario Sorrenti. {@Irinashayk #Irinashayk #Model #GQItalia}

Fotka uverejnená používateľom Irina Shayk France (@frenchiri),

Domov
Zdieľať
Diskusia