Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2016, 9:25
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Troy požiadal priateľku o ruku vďaka časovej kapsuli, ktorú spoločne zakopali pred 5 rokmi. Čerství zaľúbenci to vtedy nemali úplne premyslené

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Jedna z najromantickejších žiadostí o ruku.

Zaľúbenci Jennifer Storrarová a Troy Reddington zakopali pred piatimi rokmi na stanovačke časovú kapsulu plnú spoločných spomienok, na ktoré sa plánovali jedného dňa opäť pozrieť. Troy pred pár týždňami navrhol svojej priateľke, aby sa vybrali na výlet a kapsulu vykopali, lenže on nemal v pláne spomínať prostredníctvom zakopaných fotografií. Po tom, čo dorazili na miesto a ubytovali sa, Troy v noci vykĺzol von, vykopal kapsulu a všetok jej obsah nahradil jedinou obálkou. Na druhý deň k nej zobral svoju nič netušiacu priateľku Jennifer a keď sa im konečne podarilo kapsulu vykopať, Jennifer nemohla veriť vlastným očiam. Predpokladala, že im nejaký dobrák kapsulu vykradol a všetky spomienky niekam zahodil, avšak ani netušila, že v obálke vo vnútri sa nachádza odkaz s jednou z najkrajších otázok, aké môže žena v živote dostať. Troy ju priamo na mieste požiadal o ruku a ako sám uvidíš, nemohol to naplánovať lepšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia