Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2016, 11:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Adela Banášová predviedla trestuhodný výkon na nemeckej rapovej skladbe, ktorá pokazí deň aj tebe

HUDBA ADELA VINCZEOVÁ (BANÁŠOVÁ)
Uložiť Uložené

Ak ste si mysleli, že dno bizanosti na Slovensku sa už nedá preraziť, moderátorka Adela vás veľmi rada presvedčí o opaku.

Leto 2016 môžeme v domácom hudobnom priemysle označiť za značne nevydarené obdobie, a to ešte úplne neviete, čo sme objavili tentokrát. Slovenské internety sú nevyčerpateľnou studňou bizarností všetkého druhu a my sa netajíme tým, že ich pre vás veľmi radi zverejňujeme, stačí si spomenúť napríklad na stále aktuálny banger od Martina Jakubca alebo pokus Zuzky Plačkovej stať sa DJ-kou. Veď vždy je lepšie poučiť sa na chybách druhých. Dnes sme sa náhodou dostali k videu, ktoré nás zaskočilo už svojim názvom a aj keď si stále vravím, že ma už nič neprekvapí a videl som naozaj všetko, Adela Banášová ma dokázala za 63 sekúnd presvedčiť o opaku. 

Známa televízna moderátorka včera zverejnila na svojom podozrivom kanáli video, v ktorom rapuje. Žiaľ. A aby toho nebolo málo, zo zatiaľ neznámych dôvodov rapuje v nemčine, pravdepodobne svoju obľúbenú skladbu Sie Ist Weg, ktorej originál nájdeš tu. Síce je tento jej výtvor kvalitnejší ako tvorba niektorých slovenských raperov, ktorí nám plnia inbox, no aj napriek tomu môžeme tento jej pokus označiť za trestuhodný. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o reklamnú kampaň, a tak dúfame, že si Adela aspoň vypýtala poriadny balík. 

Späť
Zdieľať
Diskusia