Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2016, 16:12
Čas čítania 0:00
Martin Z.

NVMERI sa pripomínajú čerstvým singlom a začinajú pracovať na novom albume

HUDBA
Uložiť Uložené

Art Of The Trial uzatvára singlovú trilógiu a my sa už tešíme na nový album.

Nvmeri sa aj tretí rok po sebe pripomínajú farebným trackom s poetickým názvom “Art Of The Trial”.  Po singloch “Entropy” (2014) a “Scales” (2015) uzatvárajú trilógiu, ktorá je akousi predzvesťou ich druhého albumu. Trio usadené v Bratislave začne na jeseň nahrávať follow-up k úspešnému eponymnému debutu.

Singel “Art Of The Trial” zažil už dve premiéry - v štúdiovej podobe odznel prvýkrát minulý týždeň v Rádiu_FM a následne ho kapela premiérovo odohrala naživo aj na piešťanskom Grape Festivale. Momentálne je singel na vypočutie na Youtube, voľné stiahnutie z ich Bandcampu a postupne bude pribúdať na všetky streamovacie služby.

Jeho vydaním sa kapela vydáva na cestu k druhému dlho-hrajúcemu albumu. Ten, ako vravia, prekvapí odlišným zvukom. Po rokoch sa pokúsia vrátiť ku svojim koreňom a to k čiernej hudbe 70-tych a 80-tych rokov, keďže sami hudobne vyrastali v kostoloch silno ovplyvnení týmto hnutím.

Nvmeri majú ešte pred sebou poslednú festivalovú zastávku leta na chorvátskom Krku, kde odohrajú svoju novú live show ako headlineri festivalu Velvet.

NVMERI sa pripomínajú čerstvým singlom a začinajú pracovať na novom albume
Zdroj: Patricia Kvasnovska
NVMERI sa pripomínajú čerstvým singlom a začinajú pracovať na novom albume
Zdroj: Patricia Kvasnovska
Domov
Zdieľať
Diskusia