Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2016, 13:23
Čas čítania 0:00
Marek R.

Japonsko sa postaralo o najlepšiu reklamu pre ich olympiádu. V hlavnej úlohe hviezdi Super Mario

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už teraz sa nevieme dočkať olympiády v Tokiu.

Včera sa oficiálne skončili olympijské hry v Riu a aj keď mali mnoho nedostatkov aj chýb, ponúkli aj veľmi veľa úctyhodných športových výkonov a pamätných momentov. Naši športovci si z Ria odnášajú 4 cenné kovy, dva zlaté a dva strieborné a už teraz sme zvedaví, ako sa im bude dariť o štyri roky.

O štyri roky tu totiž máme olympijské hry v hlavnom meste Japonska, teda Tokiu a ako býva zvykom, budúca hostiteľská krajina si spraví na konci tej aktuálnej reklamu a musíme povedať, že lepšie to Japonci ani spraviť nemohli. V tejto upútavke vidíme okrem japonských športovcov aj mnoho ikonických postáv z tejto krajiny, ktorým dominuje, ako už viete z nadpisu, legendárny Super Mario. Jeho samotnú implementáciu do klipu vám radšej ani opisovať nebudem, radšej si ju naplno vychutnajte sami. Palec hore aj pre premiéra krajiny.

Späť
Zdieľať
Diskusia