Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2016, 17:11
Čas čítania 0:00
Marek R.

Počas preteku dostal kŕče, neudržal stolicu a dokonca odpadol. Aj napriek tomu sa nevzdal a prišiel do cieľa

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Neskutočný bojovník, klobúk dole.

Ako sme vás už informovali, Matej Tóth je neskutočný borec a po fantastickom výkone vyhral zlatú medailu v chôdzi na 50 kilometrov. Nie je to však len on, kto si za dnešný výkon zaslúži veľký obdiv. Ten si totiž zaslúži aj francúzsky pretekár a legenda tohto športu Yohann Diniz. 

Ten bol dokonca po polovici preteku na prvom mieste a nič nnasvedčovalo tomu, že by mu mala ujsť nejaká medaila, keďže si za ten čas vypracoval viac než slušný náskok. Prišli však zdravotné komplikácie a pre 38-ročného chodca, pre ktorého to bola aj pravdepodobne posledná olympiáda, sa sen, bohužiaľ, skončil. Najskôr ho zastavili kŕče v bruchu, počas preteku ho navyše zaskočili črevné problémy, čoho dôsledkom bolo neudržanie stolice. Niekoľkí chodciho tak stihli dohnať, no tento neúnavný Francúz sa nevzdával a snažil sa bojovať až do konca. Po chvíli dokonca aj odpadol a musel byť ošetrovaný, no ani to ho nezastavilo a po ošetrení sa postavil na nohy a bojoval ďalej. A výsledok? V 38 rokoch prišiel po mnohých zdravotných komplikáciach do cieľa na fantastickom ôsmom mieste. Okrem Maťa by sme teda radi zablahoželali aj Dinizovi za nesmierne obetavý výkon dokonca až za hranicou možností a želáme mu hlavne teda veľa zdravia.

Počas preteku dostal kŕče, neudržal stolicu a dokonca odpadol. Aj napriek tomu sa nevzdal a prišiel do cieľa
Domov
Zdieľať
Diskusia