Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. augusta 2016, 19:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najhoršie zážitky z toho, keď si ľudia chceli okoreniť sexuálny život trojkou. Všetko vždy nevyšlo podľa predstáv

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Zlyhania, aké by si sám zažiť nechcel.

Sexuálne dobrodružstvá sa v dnešnej dobe čím ďalej, tým viac považujú za čosi normálne, a tak už v mladom veku majú mnohí ľudia na konte napríklad skúsenosť s trojkou. Niekedy to môže byť perfektná zábava, ale mnohým ľuďom sa už pri nej prihodili situácie, aké by si na vlastnej koži asi zažiť nechcel a portál Buzzfeed vyzval svojich čitateľov, nech sa s nimi pochvália. Treba uznať, že väčšina teda stojí za to.

Najhoršie zážitky z toho, keď si ľudia chceli okoreniť sexuálny život trojkou. Všetko vždy nevyšlo podľa predstáv
Zdroj: UPN

1. Trojka, ktorá utuži kamarátstvo?

Zúčastnila som sa trojky s dvomi chlapíkmi, ktorí boli mojimi kamarátmi. Jeden z nich trval na tom, že ho mám potešiť orálnym sexom počas toho, ako budem jazdiť na tom druhom. Keď sa už chystal vyvrcholiť, pritlačil mi hlavu tak prudko, že som sa začala dusiť a rýchlo som sa odtiahla. Problémom bolo, že všetok jeho genetický materiál potom skončil priamo na tvári druhého kamaráta namiesto tej mojej a dodnes neviem, či ich priateľstvo vydržalo tento zaujímavý moment.

2. Matka alias sexuálna terapistka

S kamarátom sme si povedali, že kým budú jej rodičia mimo domu, zavoláme si jedného chlapca a vyskúšame trojku. Všetko šlo ako po masle až dovtedy, kým sa domov neočakávane nedovalila moja mama a prichytila nás priamo pri čine. Keďže moja mama pracuje ako sexuálna terapistka, dokonca má vlastnú reláciu v rádiu, začala sa nás pýtať otázky o tom, či si uvedomujeme, čo to tu robíme. Radšej som sa skryla pod paplón, ale na ten moment, keď som stratila panenstvo, nikdy nezabudnem.

3. Najhorší zážitok vôbec

Bolo už poriadne neskoro a v izbe bola tma. Slečna sedela na mojej tvári a bola mimoriadne vlhká, čo sa mi zdalo byť skvelé, avšak odrazu sa chlapík strhol a spýtal sa, čo to mám na hrudi. Ako sa ukázalo, niekedy v tých minútach jej začala menštruácia a po celej hrudi som mala jej krv.

Najhoršie zážitky z toho, keď si ľudia chceli okoreniť sexuálny život trojkou. Všetko vždy nevyšlo podľa predstáv
Zdroj: fx

4. Ako niekoho nechať mimo hry

S kamarátkou a kamarátom sme mali chuť na niečo úchylné, a tak sme sa dohodli na trojke. Ja som dokonca mala na sebe psí obojok, ktorým ma priviazali ku rámu postele a po niekoľkých minútach sa akosi sexuálna aktivita premiestnila na druhú stranu postele, kam som kvôli obojku nevedela dostať. Snažila som sa ich upozorniť, že by sa možno mohli priblížiť bližšie, ale nereagovali a iba si užívali sex priamo predo mnou.

5. Kamarátka s divnými nápadmi

Počas trojky prišla do izby jedna moja kamarátka s celou pizzou a iba sa chvíľu prizerala. V tom čase to pre nás nebolo ničím zvláštnym, ale veci sa rýchlo zmenili, keď mi najskôr obliala poprsie omáčkou a potom celý akt začala komentovať, akoby išlo o nejaký športový prenos. Hneď sme ju radšej vyhodili z izby a musela si vystačiť s pizzou.

Jedného dňa sme sa pustili do dobrodružnej trojky s dvomi kamarátmi a čo čert nechcel, jeden z nich si vo vrecku nechal mobil a nechtiac sa mu podarilo zavolať vlastnej matke. Neuvedomili sme si to, a tak sme až o pár hodín neskôr zistili, že jeho matke sme nechali dosť dlhý a pikantný odkaz.

6. Nečakaná pomsta bradaviek

Raz som sa nechala nahovoriť na trojku s chlapíkom a ďalšou ženou, avšak nevedela som, že tá druhá žena mala približne pred rokom dieťa. V alkoholickom opojení som sa potom pustila do hrania s jej bradavkami a všetko šlo hladko až do chvíle, kým sa mi ústa nezaplnili materským mliekom.

Najhoršie zážitky z toho, keď si ľudia chceli okoreniť sexuálny život trojkou. Všetko vždy nevyšlo podľa predstáv
Zdroj: NBC

7. Katolícky založený chlapec

Pred rokmi sme so snúbencom naplánovali trojku s jedným chlapcom, ktorý mal byť veľmi slušný a katolícky založený. Napriek tomu sa takmer hneď začal vyzliekať a nepočkal ani na nás, tak ho snúbenec zastavil, aby sme si pohovorili o pravidlách. Katolícky chlapec sa rýchlo ujal slova a zo zadnej strany svojich boxeriek vytiahol Bibliu, z ktorej nám začal kázať o tom, že to, čo sa chystáme urobiť, je zlé a nevhodné.

8. Prekvapenie od slečny

Ja, môj partner a ďalšia žena, ktorá ešte nikdy nemala žiadnu skúsenosť s inou ženou, sme si užívali trojku. Môj partner s ňou mal sex zozadu, zatiaľ čo ona sa venovala môjmu orálnemu potešeniu. Nanešťastie, keď začal partner prirážať o čosi silnejšie, zľakla sa a nechtiac mi silno zahryzla do klitorisu.

9. Alergia na psa

Moja prvá trojka bola úžasná až do momentu, kým sa neskončila. Chvíľku sme sa ešte hrali v posteli a odrazu sa dostavila alergická reakcia na ich psa. Napuchli mi oči a po celom tele som dostala žihľavku, čo by nebolo také hrozné, keby som na druhý deň ráno nemala prísť na pracovný pohovor.

Najhoršie zážitky z toho, keď si ľudia chceli okoreniť sexuálny život trojkou. Všetko vždy nevyšlo podľa predstáv
Zdroj: Sony Pictures

10. Stredoškolský trapas

Bola som na strednej škole a v noci som sa potichu a nenápadne vytratila z domu, aby som sa stretla s dvomi chlapcami. Trojka šla skvele až dokým mi počas nej nezavolal môj najčerstvejší bývalý frajer a ja som mu v tom opojení aj dvihla. Dostal obrovský žiarlivostný záchvat a rovno zavolal mojim rodičom, aby im povedal, čo to vlastne robím. Rodičia sa potom uprostred noci obliekli, sadli do auta a prišli ma vyzdvihnúť.

11. Ako by trojka skončiť nemala

Jedna známa sa nechala nahovoriť na trojku so svojím manželom a ďalším chlapíkom a dopadlo to tak, že otehotnela s tým cudzím mužom a nie s vlastným manželom.

Domov
Zdieľať
Diskusia