Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2016, 20:10
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Netflix potvrdzuje 2. sériu pre perfektný seriál Stranger Things. Vrátia sa pôvodné postavy?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Vzhľadom k obrovskej popularite to síce nie je žiadne prekvapenie, no o to viac si vychutnáme túto potešujúcu správu.

Mysteriózne sci-fi od Netflixu s názvom Stranger Things vhuplo do letnej seriálovej ponuky ako svižný vietor a vďaka svojim kvalitám si získalo srdcia drvivej väčšiny divákov. Jeho plusy sú neopomenuteľné, inšpirácia očividná a nostalgická zložka tak našľapaná, že aj v redakcii sme mu museli udeliť 9.5/10, čo nám žiadny divák určite nebude vyčítať. Vzhľadom k záveru sme doteraz mohli iba odhadovať, či uvidíme aj sériu s poradovým číslom dva, dobré správy však na seba nenechali dlho čakať. Druhá séria je potvrdená a bratia Dufferovci, ktorí seriál vytvorili, spolu s producentami prezradili, čo by sme v nej mohli a mali vidieť. Snáď nemusíme pripomínať, že v texte sa budú nachádzať spoilery z prvej série. Ak ste ju teda ešte nevideli, mali by ste to napraviť. Prvá osmička častí vám ubehne ako voda!

O pokračovaní seriálu sa najprv rozhovorili výkonný producenti Shawn Levy a Dan Cohen, ktorí povedali, že „druhá séria bude sledovať rovnaké postavy a predstaví nám aj zopár nových, kriticky dôležitých, keďže prvá séria skončila s veľmi nejasným koncom minimálne jednej z nich." Svojich pár centov prihodili aj samotní tvorcovia, Matt a Ross Dufferovci, ktorí najprv povedali, že v prípade pokračovania „nepôjde o druhú sezónu, skôr o sequel". Celkom nejasná správa, ale ich posledný rozhovor s magazínom Variety bol už trochu jasnejší. „Je tu stále veľa vecí, ktorým diváci nerozumejú. Iba o samotnom 'Upside Down svete' máme vypracovaný tridsaťstranový dokument, popisujúci, čo to vlastne znamená, odkiaľ pochádza to monštrum a prečo ich nie je viac. V prvej sérii sme jednoducho nemali pocit, že ho musíme využiť, a to najmä vďaka celej záhade či napätiu okolo zmiznutého Willa. Máme teda pripravený jeden celý svet, ktorý musíme preskúmať". Na otázku, či naozaj bude použitých spomínaných tridsať strán, Ross dodal: „Určite ich plánujeme využiť, no stále chceme rozprávať príbeh z pohľadu našich starých známych postáv."

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Druhá séria je teda stále zahalená rúškom tajomstva, no my už aspoň môžeme odhadovať, čo nám tvorcovia ukážu nabudúce. Dozvieme sa, čo sa vlastne stalo s 11, Hopperom, alebo čo mala znamenať posledná scéna s Willom? V komentároch nižšie nám môžete prezradiť, čo si o tom celom myslíte vy.

Netflix potvrdzuje 2. sériu pre perfektný seriál Stranger Things. Vrátia sa pôvodné postavy?
Zdroj: Netflix
Späť
Zdieľať
Diskusia