Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2016, 19:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Separ dokumentujú svoj náskok pred zvyškom scény na dlhoočakávanom bangri DOTOKEDYDAL

HUDBA PIL C SEPAR
Uložiť Uložené

Dvojica už má za sebou spoluprácu na skladbe Vidím jak ich hnevá, a tak sme približne vedeli, čo môžeme očakávať.

V minulosti sme boli zvyknutí, že počas letnej festivalovej sezóny sme sa dočkali menšieho počtu skladieb v porovnaní so zvyškom roka. Rok 2016 sa však v tomto smere ukázal ako výnimka a za posledný mesiac sme mali možnosť počuť veľké množstvo skladieb. Medzi tie najočakávanejšie určite patrila aj avizovaná spolupráca Pil C-ho a Separa, ktorí už za sebou majú veľký spoločný úspech s názvom Vidím jak ich hnevá. Od vydania tejto skladby však prešlo už dosť veľa času na to, aby opäť spojili sily a postarali sa o hit, ktorý bude mať na davy ľudí v kluboch a na festivaloch rovnaký účinok.

Pred tromi mesiacmi sa na Pil C-ho oficiálnom facebooku objavilo toto krátke video ako ukážka slohy zo skladby Kto to kedy dal, ktorá dnes dostáva finálnu podobu, a to hneď aj s patrične zladeným vizuálom, aký sme zatiaľ v našich končinách nemali možnosť vidieť. Pil C a Separ veľmi dobre vedia, že od nich fanúšikovia očakávajú hlavne silné bangre a nie hlboké tematické záležitosti a my musíme uznať, že sa im to aj v tomto prípade nepochybne podarilo naplniť, pričom zásluhy patria aj hudobnému producentovi Bighorse-ovi. Ten spolupracuje hlavne s Fobia Kidom, ktorý sa taktiež vo videoklipe z dielne Adama Rohala objavuje. Teraz si už ale vychutnajte novinku a skráťte si tak čakanie na Pilov debutový album, ktorý uzrie svetlo sveta už v októbri. 

 
Späť
Zdieľať
Diskusia