Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2016, 17:13
Čas čítania 0:00
Marek R.

Futbalový svet sa zbláznil. Higuain sa prestupom do Juventusu stal tretím najdrahším hráčom histórie

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Viac ako 75 miliónov libier. To je suma, za ktorú Higuain mieri do Juventusu.

Prestupové obdobie je toto leto naozaj pestré a už sme boli svedkami mnohých zaujímavých transferov. Ten najväčší nás zrejme len čaká, keď má o Pogbu veľký záujem Mourinhov Manchester United a hovorí sa o sume 120 miliónov eur, čo by z Pogbu spravilo najdrahšieho futbalistu histórie.

Špekulácie sa však stále ešte nepotvrdili, napriek tomu doterajší prestup leta bol konečne potvrdený pred pár minútami. Gonzalo Higuain, ktorý zažil v Neapole výbornú sezónu a stal sa kráľom strelcov, sa presúva k úradujúcemu majstrovi, teda Juventusu a pálenie dresov sa tak môže začať. Juventus tak najskôr získal do svojich radov najlepšieho hráča AS Rím, Pjaniča a teraz aj najlepšieho útočníka celej súťaže z ďalšieho konkurenčného klubu. Juventusu tak už asi môžeme poblahoželať k ďalšiemu titulu v Serii A a ich cieľ vyhrať Ligu majstrov je teraz oveľa reálnejší. 

Čo sa týka prestupovej čiastky, tá by sa mala vyšplhať až na neskutočných 75,3 milióna libier, čo robí z Higuaina tretieho najdrahšieho hráča histórie. Pred ním sa už nachádzajú len Cristiano Ronaldo a na prvom mieste Gareth Bale. Šialená suma, čo poviete? Mimochodom, Gonzalo má už 28 rokov.

Anketa:
Je Higuaín hoden takýchto peňazí?
Áno
Nie
Áno
19 %
195 Hlasov
Nie
81 %
830 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia