Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sarkastický, vtipný a namyslený. Spoznajte nového LEGO Batmana v šialenom traileri animovanej komédie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Joker, Robin, celá Justice League a ďalší. LEGO Batman bude mimoriadne zábavným filmom.

Bože, ako je ten február ďaleko. Vážne máme čakať na The Lego Batman Movie viac ako pol roka? Po troch skvelých traileroch, ktoré nás už stihli dobehnúť? Snímka bude konkurovať pokračovaniu Fifty Shades Darker, no neexistuje, aby niekto z nás uprednostnil sex pred Batmanom. To vyznelo blbo, že? V každom prípade tu máme ďalší skvelý trailer s Jokerom v podaní Zacha Galifianakisa, skveým Batmanom nahovoreným Willom Arnettom a mnohými ďalšími postavami vrátane Robina, ktorého Bruce Wayne adoptoval, hoci to nikdy nemyslel vážne. Viac si už ale pozrite sami, stojí to za to. 

Čo sa samotného príbehu týka, ten by mal divákom priblížiť bežný život netopierieho muža (Will Arnett). Ten dennodenne zvádza boj so zločinom. Dokáže byť samotársky Bruce Wayne vôbec šťastný? To sa, žiaľ, dozvieme až začiatkom budúceho roka. Režíruje Chris McKay (seriály Moral Orel a Robot Chicken), scenár dostal na starosti Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Dark Shadows) a z producentského hľadiska projekt zastreší Phil Lord spolu s Chrisom Millerom, režiséri kladne prijatej snímky The Lego Movie z roku 2014. Okrem vyššie spomínaného Arnetta sa o nahovorenie postáv postarajú aj herci ako Michael Cera (Robin/Dick Grayson), Rosario Dawson (Barbara Gordon/Batgirl), Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth) či Mariah Carey (Marion Grange, starostka Gothamu). Premiéra je v našich kinách naplánovaná na 9. februára 2017.

Späť
Zdieľať
Diskusia