Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2016, 22:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vtipný, ohlušujúco atraktívny a akčný. Taký je prvý trailer pre Justice League!

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Viac ako rok pred premiérou dorazili prvé zábery z Justice League od Zacka Snydera!

Toto sme skutočne nečakali. Trailer k Lego Batman? Jasné, zrejme ešte len príde. Trailer k Wonder Woman? Samozrejme, je na to vhodný čas aj miesto. Niečo k Suicide Squad? Prečo nie, o chvíľu je premiéra a ľudí do tých kín treba nahnať na poslednú chvíľu. Ale Justice League? Kto čakal, že uvidíme viac ako dve minúty z pripravovanej tímovky Zacka Snydera s premiérou naplánovanou na 17. novembra 2017? Ja teda nie, a asi ani nikto v redakcii. Prekvapenie je o to príjemnejšie, keďže prvý teaser trailer je skutočne skvelý. Úžasní herci, perfektná atmosféra a prísľub zaujímavých postáv, skvelý Ezra Miller ako Flash (hahaha hejteri, najprv ste odpisovali Afflecka, neskôr Ezru... asi vám to zase raz nevyjde, nevadí) a pár skutočne skvelých scén. Justice League vyzerá viac než sľubne a my sa úprimne tešíme. Warner/DC to na tohtoročnom Comic-Cone skutočne rozbalili. 

Viac informácií o ďalších projektoch DCEU nájdete tu a tu. V Justice League uvidíme hercov, ako Ben Affleck (Batman, Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), J. K. Simmons (Komisár Gordon) a ďalších. Willem Defoe hrá Atlanťana menom Vulko, malo by ísť o Aquamanovho mentoraRežíruje Zack Snyder, ktorý sa podieľal aj na scenári. Na soundtracku by mal robiť Junkie XL. Premiéra je naplánovaná na 17. november 2017.  Ako na vás zapôsobili prvé zábery?

Vtipný, ohlušujúco atraktívny a akčný. Taký je prvý trailer pre Justice League!

A čo hovorí synopsa? Bruce Wayne prejde veľkou osobnostnou zmenou. Znova našiel nádej v ľudstvo, poznačila ho aj Supermanova obeta, a tak sa rozhodol vyhľadať spoločne s Wonder Woman všetkých ostatných Metahumans a založiť tím, ktorý by bránil Zem. Môže už však byť neskoro, pretože je tu hrozba nevídaných rozmerov. Podľa všetkého ňou bude skutočne Steppenwolf. Justice League bude teda jedným filmom, má byť odľahčenejšie a nie také vážne, ako BvS. V príbehu sa posunieme o pár mesiacov neskôr po udalostiach BvS. Snímka bude viac zameranejšia na Batmana. Superman sa podľa všetkého objaví v druhej polovici snímky a mal by mať dlhé čierne vlasy. Flashov oblek dostane upgrade práve od Batmana. Ezra Miller je mimochodom veľký vtipálek a preniesť sa to má aj do filmu. Flash bude určite najsvetlejším aspektom snímky. Čo sa týka Cyborga, bude mať alternatívny vzhľad pre prechádzky medzi civilmi, jeho oblek bude tradične robotický a bude mať na sebe nejakú tú zbraň. Dotvorený bude, samozrejme, vďaka CGI. Parademons budú veľkou súčasťou filmu a nejakú rolu dostane aj Lex Luthor.

Späť
Zdieľať
Diskusia