Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2016, 21:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sexi Amazonky na čele s Wonder Woman idú do vojny v prekvapivo akčnom a údernom traileri

FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Warner na tohtoročnom Comic-Cone nesklamal, potešil všetkých netrpezlivých fanúšikov po celom svete a vypustil plnohodnotný trailer pre sólovku Wonder Woman.

Jeho príchod bol jednoducho nevyhnutný, veľmi sme po ňom túžili a v kútiku duše sme aj tak trochu predpokladali, že by sa mohol už čoskoro objaviť. A dnes sme sa ho skutočne dočkali! Áno, hovoríme o vôbec prvom plnohodnotnom traileri pre očakávanú sólovku Wonder Woman, ktorý bol po vypustení nedávnej nádielky oficiálnych fotografií priamo z filmu konečne zverejnený. Jeho stopáž sa blíži k celým trom minútam a nebyť niekoľkých menších digitálnych nedostatkov (snáď na tom v post-produkcii zamakajú), bol by pravdepodobne dokonalý. Oplýva však naozaj atraktívnym vizuálom, poriadnou iskrou, množstvom strhujúcej akcie a všetko nasvedčuje tomu, že sa nájde priestor aj pre štipku humoru. Nebudeme vás ale zdržovať zbytočným opisom, posúďte sami.

Príbeh nám predstaví Dianu Prince (Gal Gadot - Batman v Superman: Dawn of Justice, Fast & Furious), amazonskú princeznú vycvičenú k tomu, aby sa stala neporaziteľnou bojovníčkou. Vyrastala totiž na ukrytom ostrovnom raji menom Themyscira, kam jedného dňa havaruje americký pilot Steve Trevor (Chris Pine - Star Trek, Unstoppable), ktorý Amazonky následne oboznámi s obrovským konfliktom zúriacim vo vonkajšom svete. Diana je však presvedčená, že dokáže hrozbu zastaviť, a preto opúšťa svoj domov. Zatiaľ čo bojuje po boku človeka v konfrontácii, ktorá má ukončiť všetky vojny, odhaľuje plný rozsah svojich síl a zároveň aj svoj skutočný osud.

Odporúčané
RECENZIA: Heart of Stone RECENZIA: Heart of Stone 11. augusta 2023, 17:00

Staršie špekulácie a všakovaké fámy navyše tvrdili, že sa okrem návštevy súčasnosti či výletu do prvej svetovej vojny možno pozrieme aj do nejakého ďalšieho historického obdobia. Na potvrdenie, prípadne vyvrátenie týchto dohadov si však budeme musieť ešte počkať. Čo sa hlavných záporákov snímky týka, mali by sa nimi stať Circe a Ares, a teda bohovia z gréckej mytológie, ktorí majú podľa komiksov s Wonder Woman spoločnú minulosť. V nich prebrala rolu bohyne vojny po spomínanom Aresovi a Circe bola zase jej odveká sokyňa, takže pôjde o klasických antagonistov.

Sexi Amazonky na čele s Wonder Woman idú do vojny v prekvapivo akčnom a údernom traileri
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Snímku režíruje Patty Jenkins (Monster, seriál The Killing), o scenár sa z najväčšej časti postaral Allan Heinberg (seriál Grey's Anatomy, ide ale predovšetkým o komiksového autora) spolu s Geoffom Johnsom (seriál The Flash, kreatívny mozog štúdia DC Films - o tom však viac tu), za kamerou stál Matthew Jensen (Filth, Chronicle, seriál Game of Thrones) a okrem vyššie spomínaných hereckých mien sa v nadchádzajúcej sólovke Wonder Woman objaví napríklad aj Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya, Connie Nielsen či Lucy Davis. Po produkčnej stránke film zastrešia Charles Roven, Zack Snyder a Deborah Snyder, pričom premiéra je v našich kinách naplánovaná na 1. júna 2017. Ako trailer zapôsobil na vás? Určite sa s nami podeľte o názor v komentároch. V úplnom závere už iba dodáme, že pokiaľ sa zaujímate o všetky rôzne zaujímavosti, ktorými sme sa v našich predošlých článkoch zaoberali, klikajte sem, sem a sem.

Sexi Amazonky na čele s Wonder Woman idú do vojny v prekvapivo akčnom a údernom traileri
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia