Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bizarní slovenskí raperi opäť útočia a tentokrát im v óde na tepláky kryje chrbát aj Samo Tomeček

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Suvereno a Puerto veľmi dobre vedia, ako sa robia hity a teraz nám to predviedli v plnej paráde.

O jedincoch ako Suvereno či Puerto toho síce veľa nepíšeme, no občas nás aj oni vedia prekvapiť natoľko, že si jednoducho nevieme pomôcť a v tomto prípade sa určite musíme podeliť aj s vami. Včera totiž zverejnili novú skladbu, ktorá sa objaví aj na Suveho chystanom mixtape. No a ako by toho nebolo málo, chalani si na pomoc zavolali aj Sama Tomečeka, ktorý nemôže na hitoch takých rozmerov chýbať a kvarteto uzatvára ďalší majiteľ bizarného rapového pseudonymu, Nazal. Podobne ako Separ, aj táto štvorica veľmi dobre vie, že najpohodlnejší kúsok v šatníku správneho chlapa sú bez pochýb tepláky, a tak sa rozhodli venovať im celý singel, žiaľ bez videoklipu. Každý, kto sa vyzná vie, že Samo a Suve už venovali hit aj legínam, takže sa možno dočkáme aj skladby o inom oblečení.

Nakoľko ide o vec z mixtapeu, Suve si nerobil ťažkú hlavu s výberom produkcie a stavil na známu skladbu Get Lucky od Daft Punku. Ak si ešte pamätáte naše desatoro (ne)kvalitného rapera, chalani by sa našli pravdepodobne skoro v každom bode a Tepláky sú jasným dôkazom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia