Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2016, 19:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije budeme mať toto leto ešte možnosť zažiť na Domaši aj Duchonke

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najväší rapový festival v našich končinách je už síce pre tento rok za nami, organizátori sa však rozhodli v podobnom formáte pokračovať aj nielen na západe.

Festival Hip Hop Žije 2016 je už síce nenávratne za nami, organizátori však stále pracujú na tom, aby mala veľká časť Slovenska možnosť vidieť väčšinu obľúbnených domácich interpretov na jednom pódiu a výsledkom je pokračovanie na Domaši a Duchonke. Toto leto zatiaľ festivalom pod holým nebom vôbec nepraje a búrka s nárazovým vetrom predčasne rozpustila aj Hip Hop Žije, a tak sme nemali možnosť vidieť aj podstatnú časť slovenskej rapovej scény. Už o pár týždňov, teda konkrétne 5. - 7. augusta však bude hostiť jedinečnú hip hopovú udalosť Domaša na východe, kde sa počas horúceho obdobia konajú veľké akcie pravidelne, a tak mnohí určite vedia, že si to netreba nechať úsjť.

V závere letných prázdnin sa ešte dočkáme aj tretieho pokračovania, ktoré sa bude konať opäť na západe a hip hopom ožije 27.8. aj Duchonka. Na oboch týchto udalostiach nás čaká približne rovnaké hudobné obsadenie až na malé obmeny. Chýbať však určite nemôže Kontrafakt, Separ, Majk Spirit, Moja Reč, Pil C, Zverky, Aless či chalani z Neni Problém. Všetci títo interpreti aj skupiny si pre nás pripravili nadupané plnohodnotné vystúpenia a predstavia ako nové skladby, tak aj obľúbené staršie záležitosti. Ako už býva zvykom, lístky na oba festivaly si môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu už v predpredaju napríklad na ticketportal.sk.

Festival Hip Hop Žije budeme mať toto leto ešte možnosť zažiť na Domaši aj Duchonke

A to ešte nie je všetko. Už tento víkend, 22. júla nás čaká aj malá ochutnávka na tieto festivaly, ktorá prebehne v Nových Zámkoch. Práve tie budú hostiť udalosť Hudba Žije 2016. Kde sa vidíme? 

Festival Hip Hop Žije budeme mať toto leto ešte možnosť zažiť na Domaši aj Duchonke

Domov
Zdieľať
Diskusia